marți, 7 iulie 2009

KtaLIN din Mangalia prezintă EL GRUPO RAZA de Ecuador

INEDIT!

10 comentarii:

  1. bravo, Ctalin.
    se pare ca si tie iti place Raza.
    ma bucur mult sa ii vad.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apare Sevoya intr-o poza. S-a alaturat grupului din care a plecat?
    Am vazut tendinta lui Lobo, de a-i stringe linga el ,pe cei buni ,care au ales postura de fii risipitori.
    Multumim lui Catalin. Continua sa trimiti pe blog materiale cu ei...persevereaza.
    Succes Raza. Vio

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat, fostul integrant Fabian cunoscut Cebolla si botezat de noi Sevoia ( :P ), apare dar numai in inregistrarile din 2008 incluse in acest colaj.

    Prezentarea lui KtaLIN am facut-o voalat in saptamanile anterioare. KtaLIN este cel mai durabil fan RAZA pe care-l cunosc eu, ii stie din 2006. I-a urmat in mai multe localitati din tara de atunci.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna,
    Am fost in Eforie Nord si am ramas uimita de frumusetea celor de la RAZA. Sunt extraordinari!As vrea sa stiu cine este cel care canta vocal in locul lui LOBO? Este o minune de om. Canta din suflet, iar frumusetea vocei sale te lasa fara aer.
    Multumes anticipat. As vrea si niste poze daca este posibil.

    RăspundețiȘtergere
  5. AI DREPTATE IN CEEA CE IL PRIVESTE PE ROLANDO-ASA IL CHEAMA-CANTA DIN SUFLET SI ESTE MULTUMIT DE CEEA CE FACE. SI PE MINE M-A IMPRESIONAT ACEST OM. MI-AM DORIT MULT SA VORBESC CU EL, DAR NU AM REUSIT DIN PACATE(a fost timpul prea scurt). E TARE DRAGUT, IAR VOCEA LUI E SUPERRRRRRR. ISI DA TOT INTERESUL IN CEEA CE FACE SI ASTA E DE APRECIAT, LA FEL CA SI CEI DOI BAIETI CARE IL INSOTESC. SUNT SIMPATICI CU TOTII IN FELUL LOR, DAR MUZICA LOR E DIVINA*ASA CONSIDER EU*. AS STA NON-STOP SA II ASCULT. SPUI FORMATIA RAZA SPUI OAMENI DEOSEBITI, VOCI FRUMOASE, CE MAI VIATA. ACESTA E REZULTATUL CAND PUI SUFLET IN CEEA CE FACI, CAND FACI CEEA CE TI-AI DORIT DIN TOTDEAUNA, CAND ESTI MULTUMIT DE VIATA TA. II APRECIEZ MULT PE ACESTI OAMENI SI MA BUCUR CA JOJU A LUAT INITIATIVA IN AI FACE CUNOSCUTI PRIN INTERMEDIUL NET-ULUI. DUPA CE I-AM VAZUT SI AUZIT PE CEI DE LA RAZA AM RAMAS PUTIN DEZAMAGITA DE FAPTUL CA NU ERAU PREA MULTE MATERIALE DESPRE EI PE NET. M-AM INTREBAT DE CE NU-SI FAC UN SITE AL LOR IN CARE SA PREZINTE UNELE INFORMATII DESPRE EI SI SA NE ANUNTE DE LOCUL UNDE CANTA. AU DIN CE IN CE MAI MULTI FANI SI CHIAR AR FI NEVOIE DE ACEST LUCRU CONSIDER EU. LE DORESC DIN SUFLET SA AIBA SUCCESE PESTE TOT UNDE VOR MERGE. IN SUFLETUL MEU AU UN LOC APARTE ACESTI OAMENI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate le gasesc defecte.Asta sigur m-ar face sa -i uit.offfffffffffff

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,as dori sa stiu si eu cum il cheama pe baiatul care arata cd-uri si are pe brat un tatuaj care scrie Carolina.Am fost in Eforie Nord si cantau ei si cel de care v-am zis s-a bagt in vorba cu noi si era tare simpatic.Daca stiti cum il cheama va rog sa postati,am uitat sa spun ca el nu canta da era tot indian ca ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca este vorba despre Jorge, pt ca pe fiica lui o cheama Carolina, dar nu stiu sigur....

    RăspundețiȘtergere
  9. este un baiat foarte dragut care a fost la eforie nord anul acesta.parea tanar si zambea mereu(in special fetelor tinere).deasemenea nu canta.credeti ca este vorba de jorge?si are o fata?

    RăspundețiȘtergere
  10. Da...parca asa il cheama..si stiu ca e casatorit si are un copil.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".