luni, 25 mai 2009

Miércoles



Bucuresti 20 mai 2009 FORMATIA RAZA
Vezi mai multe video Diverse »

31 de comentarii:

  1. Pot sa va zic ca eu nu am nimic personal cu ei desi ei le'au facut rau prietenilor mei ce mai buni .. DAr chiar stau sa ma gandesc uneori daca au si ei vreo melodie de a lor ? oare au? Asta cu otavalena de mi amor este a unui grup bolivian,mai canta vreo 2melodii de la grupul TUPAY si asa mai departe .. Vreau si eu sa stiu care sunt melodiile lor cu adevarat ? cred k au vreo 2..aia cu se fue si aia cu ''de puro amor'' dar altele? Am auzit ca au iesit 2mel. noi pe ritm de rapp parca ..Eu chiar ma inteleg bne cu ei..Dar acum ma duc mai rar p acolo,aproape deloc.,dar nsh ce sa zic..mi se par a fie persoane ipocrite;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Atuk - Franklin Perez Vega
    Vagundo - Franklin Perez Vega
    Chiquititas - Franklin Perez Vega
    Mamita - Raza arreglos
    Ponchito - Raza arreglos
    Vervenita - Raza arreglos
    samd

    Înţeleg că eşti confuză adică deşi te înţelegi bine cu ei îi consideri totuşi ipocriti :-|
    ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ipocriti...mi se pare cam mult spus.Toti avem o doza de ipocrizie in noi. Au citeva piese ale lor, dar in mare parte copiaza. Poate si din partea ta este putina ipocrizie anonimatul sub care ai scris.Cel mai usor este sa il judecam pe celalalt, sa ii punem eticheta, dar noi...?Si eu ma inteleg bine cu ei si ii iau asa cum sint, strict ca muzicanti, prin prisma a ceea ce ascult si vad.Cred totusi ca sint mai multe lucruri(legate de prietenii tai, carora le-au facut rau), care te-au determinat sa fi subiectiva si sa ii consideri asa...sint oameni,supusi greselii.vio

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ti-a luat mult timp sa cauti cine canta melodia,ia mai cauta tu pe netul asta mare si ce inseamna a duce mai departe cultura, obiceiurile samd.........Stiai ca pt ei cantatul in strada este o traditie???Daca cineva a zis ca zapada este alba ,peste ani si ani tu o modifici si spui ca e mov????nu cred.....asa si ei cu melodiile isi canta istoria,din cauza asta le mai auzi si la alte formatii.Dar cum bine spune Joju au si creatiile proprii care posibil peste ani sa le auzi din alte parti....Cat despre problema ca le-a facut rau prietenilor tai.....da-mi voie sa nu te cred.....incercati sa veniti la formatie sa le ascultati muzica nu sa ii cunoasteti personal si atunci cand va refuza sau nu va baga in seama sa aruncati cu noroi. TREBUIE SA AVETI MAI MULTA MINTE DE ATAT!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur sa vad ca niste oameni veniti de departe (America de Sud)gasesc o viata buna intr-o Romanie cu dificultati din care romanii pleaca sa isi castige painea in alte tari. Ei cel putin nu cersesc, ofera spectacole gratuite si cei care ii plac sunt cei care prefera sa plateasca pe discuri si sa-i incurajeze sa continue ceea ce fac. Si se remarca faptul ca romanii ii incurajeaza de mai multi ani nu de ieri-de-alaltaieri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Joju, multumesc pentru ce faci pentru Raza. Ei nu obliga pe nimeni sa ii vada, sa ii iubeasca si sa le fie alaturi.Poate asta e si secretul magnetismului lor.Am vorbit cu ei si mi-au spus ca in Ecuador e jale, nu e un loc unde sa se intoarca, desi, ma gindesc, simt dragostea aceea de locul natal, de familiile lor...Noi romanii, sintem renumiti pentru ospitalitate, asa ca, sa fie bineveniti cei cu ginduri bune.Daca sint casatoriti cu romance si urmeaza sa aibe copii, eu ii consider putin romani...vio

    RăspundețiȘtergere
  7. es mejor no escribir cuestiones intimas
    por favor
    gracias

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine a spus ca nu ma baga in seama ?? Chiar asta si este chestia..eu am spus ca ii cunosc de cva vreme si chiar ma inteleg bn cu ei..dar nu prea trec p acolo doar foarte rar..si app care e traditia ? SA COPIEZEE?=))..NU PREA CRED. Cunosc toate formatiile din romania de indieni..de exemplu arrazando,sin fronteras,wayra.. si decat una dintre aceste trupe recunoaste cand canta melodiile altora spunand si ''autorul'' ca sa spun asa .. si aceasta formatie este formata din fernando si henry .;)..mai informati-za si voi si dupaia vbiti;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Aaa..si ma scuzati daca am zis ca ma inteleg bne cu ei.. MA INTELEGEAM pana sa aflu chestiile astea care nu prea imi plac .. nu imi plac genu de persoane ca ei..dar nu sunt toti de vina..de exemplu eu ma intelegeam ff bine cu piojo si inca mai tinem legatura dar rar;).el mi se pare cel mai de treaba dintre ei .

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce nu ma mira ca ii cunosti pe toti indienii din Bucuresti ???:)))))) Se stie f bine persoana la care ma refer :))))Ia invata-ne tu "Einstein" ce inseamna sa duci traditia mai departe,cred ca ai nevoie de cultura generala fetito,si cum bine spune vio nu te obliga nimeni sa ii asculti....Arrazando ai idee cine sunt?????? ia informeaza-te.....

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru un spectacol in strada ai pretentii ca pentru unul la care ai platit mereu bilet, cred ca ai pretentii cam mari..
    Dar mergi unde-ti place, noi nu-ti discutăm gusturile.

    RăspundețiȘtergere
  12. citesc acum comentariile si nu pot sa cred ce se spune despre baieti. pentru anonima care a publicat aceste comentarii urate, ii transmit ca nu este frumos sa ii jignesti pe altii dupa ce ai ales sa nu iti mai fie prieteni. Eu stiu cine esti, sau banuiesc, si imi pare rau ca persoanele pe care le laudai nu cu mult timp timp in urma, acum le critici.
    Cred ca ar trebui sa iti ceri scuze, iar daca ai ceva de reprosat sa le spui lor in fata, pentru ca nu este deloc frumos sa barfesti.
    Din partea mea, saludos para Piojo, Marcellino, Luis, Angel, Lobo, Madalina, Marcel, Axente si toti cei care fac parte din aceasta trupa.
    Besitos, Raza!

    RăspundețiȘtergere
  13. Stai linistit ca stiu cine e arrazdo..au facut si ei partea din grupul raza dar inainte;).Si sa duci traditia mai departe inseamna sa canti melodiile care le cantau si ascultau bunicii si strabunicii tai..mel vechi nu sa copiezi;)

    RăspundețiȘtergere
  14. bravo Raza;)
    Sunteti Cei Mai Tari:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Noi nu-ti discutam gusturile...spuse Joju impaciuitor. Haideti sa nu fim prea duri. Poate asa a simtit persoana respectiva in momentul in care a scris...si gata.Cite nu spunem si noi la suparare.I-am surprins pe cei de la Raza, ieri in parc, intr-o situatie mai delicata si s-au comportat ca niste OAMENI.Nu spun mai multe, cei care au fost acolo poate stiu despre ce e vorba.Mie imi place muzica lor, copiata sau nu, si mai ales, daruirea cu care cinta. Este un spectacol viu, venit din suflet. De aceea merg sa ii vad pe unde pot. Mult succes in continuare, Raza!Celebritatea trebuie asumata! Vio

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu are importanta daca ei copiaza,important e ca ne aduc traditia amerindiana si asta e minunat.Avem si noi destule ''vedete'' care copiaza si nu li se mai reproseaza nimik.Sunteti minunati Raza!!! Tineti-o tot asa. Va iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aoleu "stimata anomin" e grea limba romana spui acelasi lucru folosind cuvinte diferite, fi mai explicita,imi poti spune te rog varsta ta daca nu te deranjeaza sa stiu cam cui ma adresez,daca sa am pretentii sau nu....si mai discutam dupa :) o sa iti explic si anumite lucruri :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Hello people...!
    Vad ca s-a pornit o polemica p-aci... :)
    Parerea mea,(am si eu una :)) )este ca daca toti acesti oameni foarte talentati nu ar fi ajuns si la noi in tara noi nu am mai fi avut ce aprecia,sustine,critica...acum !
    ...iar noi(oamenii obisnuiti)habar n-am fi avut de minunatele melodii si povesti din coltul lor de lume!
    ... eu zic ca in 1 rand pt asta trebuie apreciati,pt curaj,si pt talentul de care dau dovada si cu care ne bucura pe gratis...
    ... daca nu l-as fi auzit pe Lobo cantand din toate acele minunate instrumente,n-as fi stiut nici acum cine sunt Alborada,ce e Quechua, ce reprezinta cultura andeana...
    ... recunosc ca Raza,cea de anul trecut, m-a facut sa ma indragostesc de America de sud!
    ...si da, toate formatiile de azi au ceva special,eu ii sustin pe toti cei care pot transmite starea asta de beatitudine!
    Salutari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  19. MA rog..Vad ca voi o tineti ca e bine sa copieze.Credeti ce vreti..eu cred k ar avea mai multi fani si mai multi admiratori daca si-ar canta muzica lor...pe care o compun din ei si isi dau tot sufletul sa le iasa bine;).Sau daca nu macar sa spuna ale cui sunt melodiile care le canta pt. ca ar fi mult mai bine.SPun asta pt. ca e lumea care ii aude cum canta si isi fac o parere buna despre ei iar dupa aceea knd afla ca nu sunt melodiile lor sunt dezamagiti.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna, tuturor!
    Inainte de a posta un comentariu la adresa cuiva eu cred ca ar fi mai indicat sa va analizati pe voi insiva si apoi sa vedeti daca sunt in masura sa "categorisiti" pe cineva sau nu.
    Special pentru anonim: daca intradevar ai fost prieten sau prietena cu Raza nu ai fi postat blasmefii la adresa lor. Un prieten adevarat ramane un prieten pentru toata viata, nu se schimba dupa cum bate vantul.
    Pentru toti prietenii trupei Raza: va salut si va multumesc ca sunteti alaturi de ei. Sunt niste artisti minunati.
    Iti multumesc Jojule pentru tot si sper ca intr-o zi sa ne cunoastem "live" ( cum spune Lobo )si nu doar prin intermediul net-ului.
    Baieti, sper sa ne revedem curand.
    Apropo, Vio imi place pustiul tau. Sper sa vorbim si noi intr-o zi, nu doar sa ne rezumam la "buna".

    RăspundețiȘtergere
  21. Ne rezumam la "Buna"? Nu stiu cine esti acodis, scuza-ma. Daca imi poti da mai multe detalii...esti fata, baiat, cind m-ai vazut la "indieni" cum zice pustiul meu, ultima data...poate ma anunti prin Marcel. El e un fel de stie tot al trupei. vio

    RăspundețiȘtergere
  22. Şi eu am fost un pic decepţionat când am aflat că superbele cântece interpretate de ei sunt "cover" (ro=preluare)după alţi mari artişti. Dar am rămas cu bucuria mea de a revedea plăcerea lor de a cânta nişte piese incredibile dintr-o cultură la care fără venirea lor nu aş fi avut vreodată acces.

    Dacă Raza ar fi avut 10 creaţii proprii de succes, ar fi rămas să concerteze doar pe marile scene ale lumii şi nu ar fi ajuns niciodată pe străzile României.

    Într-o zi străzile vor fi redate boschetarilor şi cerşetorilor.

    Ani la rând au avut interdicţie de a cânta în Bucureşti. Doar din 2008 au primit autorizaţii.

    Şi noi le dorim mai mulţi fani şi admiratori dar mai important este ce-şi doresc ei inşişi şi dacă sunt pregătiţi pentru standarde mai ridicate. Dacă inspiraţia îi va ajuta, probabil după ce cânta mereu şi mereu cele 150 piese ştiute deja, vor reuşi să creeze şi alte piese care poate îi vor ridica mai sus.

    Acum ce să cred că şi Ilie va fi criticat că face "cover" după Phoenix şi Gheorghe Gheorghiu? Sper că nu :)

    În continuare pe acest blog inteţionez să vă prezint folclor samoan, celtic şi Serbian and Croatian, iar toate acestea se vor întâmpla in ordinea în care reprezentanţii respectivelor culturi vor veni să le prezinte gratuit pe străzile Bucureştiului.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai fost la inaltime ,Joju, cu comentariul anterior.Daca Raza nu ar fi copiat(desi, mi se pare ca se face o mare drama din asta)noi nu am fi avut posibilitatea sa ii cunoastem in strada. Cite asa zise vedete de la noi pot tine un spectacol in strada, la nivelul celor de la Raza? Eu le doresc sa ajunga cit mai sus, dar cred ca, sufletul lor este alaturi de omul de pe strada. Ei simt nevoia sa interactioneze cu publicul si in cite sali de spectacol poti vedea bucuria din ochii publicului? Ar trebui sa ii respectam pentru ceea ce ne daruiesc fara sa ne pretinda nimic.Vio

    RăspundețiȘtergere
  24. Domnisoara "Palinca" sper ca ai avut ceva de invatat din toate comentariile acestea.Informeaza-te mai mult despre ce inseamna "a copia",si daca un artist o face, care este motivul...ma repet...UN ARTIST...,nu toate gloabele noastre.
    O formatie ai carei componenti pot reproduce orice gen de muzica este intr-adevar o formatie de muzicanti,artisti,talente,voci,instrumentisti...si lista poate continua!!!La trupa RAZA am gasit aceste atribute!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Domnisoara cum ?=))..Asa a cheama mai nou ?Daca zici tu asa o fi.Si gta nu trebuie sa mai comentati atat!!Ei au voce buna si canta bine,dar cum am spus..daca ar avea melodiile lor poate ar fi fost mai apreciati de lume. Si pt. cel/cea care mi-a zis sa dau mai multe detalii despre mine:pai sunt fata,am 19 ani si ma cheama Andreea :d.

    RăspundețiȘtergere
  26. Hi Andreea! Uite mai comentăm puţin că ne-ai stârnit şi ne-a facut plăcere. :)
    Poate ai remarcat că Raza are plăcerea să cânte 3..6 ore în funcţie de vreme şi auditoriu. La o medie de 4 minute per cântec înseamnă 15 bucăţi la oră şi deci la 5 ore înseamnă 75 piese. Iar a compune cântece care să prindă presupun că nu e ca şi la strung.
    Dar demersul tău e simpatic şi poate peste ani vor veni cu noi creaţii proprii. Le doresc să aibă timp şi inspiraţie pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
  27. Bravo Joju !
    Te-ai străduit și ai făcut totul pentru ei. Ai un suflet mare, asta se vede prin tot ceea ce faci, iubești natura, creația lui Dumnezeu, iar noi fanii simțim cu toții același lucru. Ei sunt originali prin talentul lor, prin modul de interpretare, prin faptul că ne încântă sufletul atunci când ne transmit prin muzica lor sentimentul de iubire universală.
    Îi mulțumesc de asemenea Palomei, pentru comentariile ei inspirate, pline de simțire la adresa trupei Raza.
    De asemenea, sunt sigură că mai există mulți fani “în umbră” care nu s-au hotărât să exprime în scris ceea ce simt. Haideți să fim cu toții mai curajoși și să ne manifestăm direct simpatia noastră !

    RăspundețiȘtergere
  28. Draga Andreea nu exista in folclor sa ai melodiile tale ca nu este formatie de nu stiu care pe care o ascultati voi la 19 ani.
    Citeste despre folclor si vezi ce inseamna, apoi fa comentarii reusite, dar numai dupa ce te-ai documentat.
    In toata Europa se canta aceleasi melodii din folclorul andin.Eu locuiesc in Austria si aici se canta aceleasi melodii, am fost in Germania si acolo erau aceleasi melodii, asa ca nu asta conteaza ci faptul ca ei isi fac cunoscuta traditia si terminati cu porcarii de genul melodii copiate si altele de genul asta. Mai lasati capra vecinului si criticati-va pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  29. buna joju
    multam' rodi...
    eu,sincer,am apreciat critica andreei, chiar daca nu sunt de acord cu parerea ei,imi place sa vad oameni care au un punct de vedere...cu toate ca fiecare vede intr-un mod unic...aici pe blog s-au strans pers carora le place muzica promovata de Raza,felul in care canta conteaza mult...
    ...ai si tu o parte de adevar,dar cred ca ai inteles ca noi pur si simplu apreciem in trupa asta oamenii simpli si foarte talentati care,prin promovarea lor,ne-au deschis o noua fereastra spre o alta lume...
    ...cand ii aud cantand nu-mi mai pasa daca e mel lor sau nu , si apropos de asta , in ultimul timp am auzit cateva melodii noi,superbe,pe care nu le-am gasit pe net...creatia lor...marcel mi-a zis ca cd-ul va iesi peste o luna...
    pe curand :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna joju ,

    ma bucur tare mult ca ma gasit acest blog despre baietii super talentati de la raza si vreau sa -ti multumesc ca te ocupi cu "intretinerea" acestuia .
    Eu sunt un fan " din umbra " care ar dori sa stie adresa de mail a lui marcelino .Ma puteti ajuta ? Va multumesc .

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".