miercuri, 7 ianuarie 2009

Miercoles



23 de comentarii:

  1. Ce bine ca vremea tine cu ei.Banuiesc ca totusi este frig,dar ei inca rezista.Ma bucur pentru ei si le doresc multa sanatate.Sper sa fie destul de rezistenti la gerul care este afara.Le doresc cat mai multe spectacole si pe vremea asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. joju....pe aici era si andres....k nu prea imi dau seama??

    RăspundețiȘtergere
  3. salutare joju!mersi pt pozele de azi,mi-era dor de ei...sapt.asta n-am mai ajuns sa-i vad:( ce frumosi sunt..dar unde este Mr.Franklin?... "El lobo"...daca era in mijlocul lor,sigur se incalzea mai tare atmosfera.. :)...lipseste una din "razele de soare"... oricum show este intotdeauna...joju stii cumva daca lobo canta in alta parte? mersi..

    RăspundețiȘtergere
  4. sí, detrás del micrófono en el centro

    RăspundețiȘtergere
  5. raspunsul de mai sus se adreseaza lui anonim
    Lobo nu era aqui, poate era in cealalta parte a parcului sau poate la Titan.. no sé
    chiar si fara Lobo, se simtea ca sunt bucurosi sa cante si sa fie ascultati si priviti
    Juan s-a intors dintr-o scurta vacanta si ne transmite ca Fabian(Sp) si Carlos(Co) sunt bine

    RăspundețiȘtergere
  6. mersi joju...
    m-am gandit totusi k Lobo n-ar fi cantat singur..poate e si el in vacanta..
    m-am uitat si pe postarile mai vechi si am aflat ca se va intampla ceva deosebit pe 3 martie 2009..? e vreun eveniment mai special,ceva cu raza..?
    ma bucur ca ai aflat vesti de Sevojita si Carlos..ne e tare dor de ei si de dansurile lor...va poop

    RăspundețiȘtergere
  7. buna lobo a avut treaba ieri si a plecat de aceea nu era in grup cu baietii dar azi vine

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Joju pentru filmari , poze si bine-nteles pentru informatii legate de Carlos si Fabian.
    Ma bucur de asemenea pentru ca Juan s-a reantors din mica vacanta bine meritata.

    RăspundețiȘtergere
  9. hola como estan les saluda favian espero que tengan un feliz año nuebo, mucha paz y armonia cuidensen las quiero y mucho y muy pronto nos veremos un beso inmenso y gracias por sus saludos. muchos besitossssss
    ATT. FAVIAN O CEBOLLA
    Buna ce faceti ,vasaluta Favian sper sa aveti un an nou fericit,multa pace si armonie,avei grija de voi,pupici sper ca farte curand ne vom revedea,un sarut imens si multumesc pt salutarile voastre.multi puuupici,si un salu special pt .joju

    RăspundețiȘtergere
  10. An nou fericit cu sănătate!
    Foarte bucuroşi să avem ştiri de la tine Favian. Acum aici ninge. Sa ne trimiţi si 2-3 poze din vacanţă daca poţi. Te aşteptăm. Sper să ai o vacanţă bună şi să te întorci sănătos in România.

    Feliz Año Nuevo con salud!
    Alegra mucho tener noticias de usted Favian. Ahora nevando aquí. A enviarnos 3 fotos de las vacaciones si puedes. Usted espera. Esperamos que tenga unas buenas vacaciones y volver sanos en Rumania.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Fabian.Ma bucur foarte mult ca ai scris cateva randuri si pentru noi fanii din Romania.Ne bucuram foarte mult ca esti bine si iti dorim si noi un an nou fericit.Te asteptam sa te intorci.Saluta-l te rog si pe Carlos din partea noastra.Un grande beso de Mihaela y Dori.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Multumim lui Fabian ca ne-a dat un semn de viata si ii multumim pentru urari. Iti dorim tot binele din lume tie si familiei tale. Te asteptam cat mai curand. Sa ai o vacanta cat mai placuta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumos , ce sa mai zic, BRAVO FABIAN, sper ca si ceilanti membrii din trupa sa-ti urmeze exemplu, consider ca ai dat dovada de un mare respect pe care il ai fata de noi fanii, dar si fata de bloggul lui Joju.
    UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI PE TOATE PLANURILE.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ii multumim lui Fabian pentru comentariu si tie Joju pentru ca datorita acestui blog ne ti mai aproape de trupa Raza.Multumim foarte mult.Iti doresc in continuare foarte multe realizari pe toate planurile.

    RăspundețiȘtergere
  15. Feliz ano nuevo y prosperidad! (vorba cantecului)
    :-00 ma includ si eu intre persoanele care vor sa iti multumeasca...
    multumim mult k ti-ai amintit de noi, Cebolla!
    vacanta placuta in continuare!!
    te asteptam, va asteptam( sa il includ si pe carlos) cu drag si dor de voi

    pupix dulce pt toti
    P.S.: v-am zis eu fetelor k or sa comm beietzii candva, doar tre sa avem dreptate.... na!!! :-))))

    RăspundețiȘtergere
  16. da FABIAN...ai adus multa fericire in sufletele noastre.estamos muy felizes que hayas pensado en nosotros Fabian y te deseamos que seas muy feliz en Madrid....besitos

    RăspundețiȘtergere
  17. hola como estan les saluda fabian gracias por sus deceos. me encuentro muy bien y muy contento de mis vacaciones ya me hacian falta. y extrañando mucho alas personas que estan ciempre pendiente de mi y del grupo raza les deceo mucha felicidas. y agradesco mucho a todas las fanes del grupo raza un beso muy grande y pronto les mandare fotos de mis vacaciones. Un saludo muy especial para joju y gracias por ciempre tenernos precente. ATT. FABIAN O CEBOOLA.BUNA CE MAI FACETI VA SALUTA FABIAN MULTUMESC PT.TOATE URARILE.EU SUNT BINE SI FOARTE INCANTAT DE VACANTA MEA SI VA SIMT LIPSA.MIE DOR DE ACELE PERSOANE CARE SUNT MEREU ALATURI DE MINE SI DE GRUPUL RAZA.VA DORESC MULTA FERICIRE SI VA MULTUMESC MULT TUTUROR FANELOR AL GRUPULUI RAZA.UN SARUT MARE SI FOARTE CURAND VA VOI TRIMITE FOTOGRAFII DIN VACANTA MEA.UN SALUT SPECIAL PT.JOJU SI MULTUMESC PT CA MEREU ESTI ALATURI DE NOI GRUPUL RAZA.MS FABIAN(CEBOLLA)Y UN SALUT F.SPECIAL PT.BRASOV

    RăspundețiȘtergere
  18. Iti multumim foarte mult Fabian ca te gandesti la noi.Ne este dor de voi[de tine si Carlos].Abia asteptam sa va intoarceti si sa ne incantati cu muzica si dansul vostru.Multumesc inca o data ca nu ne-ai uitat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Feliz ano nuevo para Fabian y para Carlos, los saludo y los extranio mucho, cuidanse, muchos besitos para ustedes. Multumim pt raza de bucurie care ne-ai transmis-o noua fanilor scriindu-ne. Salutari de bine tie si de asemenea lui Carlos. Sunteti minunati RAZA!

    RăspundețiȘtergere
  20. deci asteptam o vorba de la tine, Cebolla, si pe 10.01, pt k de 2 zile vb cu noi....
    ne e dor de voi, de dansuri si de prezentza voastra....
    pupix dulce

    RăspundețiȘtergere
  21. Hola feliz ano nuevo Fabian.Te saludo y te extranio mucho,cuidate.muchos besos y abrasos para ti.alina

    RăspundețiȘtergere
  22. Joju vad ca avem o fana noua.Alina as dori sa vorbesc cu tine.Daca vrei intra te rog pe adresa mea.

    RăspundețiȘtergere
  23. inca asteptam poze din vacanta....

    :-)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".