vineri, 14 noiembrie 2008

Vineri

Friiiiig. Sper sincer ca trupa Raza sa-si fi luat azi o zi libera si sa nu fi ramas in aerul rece de afara nici pentru juma' de ora.

APEL IMPORTANT: Stimate vizitatoare ale modestei mele pagini, va doresc sa stati undeva la cald si sa beneficiati de un masaj pentru ca zilele astea lupul scoate aburi.


In continuare sa ne delectam cu un material trimis de cryss, si care ne aminteste ca au existat niste inceputuri ale adoratiei noastre pentru Raza. In acele zile cautam aerul rece :))
Sunetul nu este foarte bun dar sper sa va bucure imaginile, vizionare placuta.


Gracias Cryss !

Urmeaza o alta vara si poate tot la Eforie Sud !

10 comentarii:

  1. Multumesc Joju

    Este vorba despre o filmare realizata in 17 iulie 2008 ,la Eforie Sud,imi pare rau ca filmarea din punct de vedere calitativ lasa de dorit, dar asta e, oricum este filmat momentul in care eu am fost ff impresionata de muzica aceasta si trebuie sa va marturisesc ca a fost pentru prima data in viata mea cand am ascultat acest gen de muzica.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna d-na cryss,ma bucur ca iti place asa mult trupa raza,si mie imi plac i-am vazut odata in special JOHN!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunetul ca sunetul, dar ne incalzesc imaginile
    bine zicea cineva: iarna nu-i ca vara

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara!imi place fff mult trupa raza,si vreau sa salut in primul rand seful trupei raza LOBO,CARE ESTE DEOSEBIT,te pup LOBO!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. bravooo!!!lobo,esti cel mai tare fetele te sustin si te iubesc,esti cel mai frumos din trupa si cel mai destept!!Te iubim tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  7. .. evoca invazia misterioasa a dragostei: Vezi, mama, ce ma doare! si pieptul mi se bate, / Multimi de vinetele pe san mi se ivesc; / Un foc se apride-n mine, racori ma iau la spate, / Imi ard buzele, mama, obrajii-mi se palesc! // Ah! inima-mi zvacneste!... si zboara de la mine! / Imi cere... nu-s ce-mi cere! si nu stiu ce i-as da: / Si cald si rece, uite ca-mi furnica prin vine; / In brate n-am nimica si parca am ceva.

    Asadar Zburatorul, fiinta fabuloasa, este imaginat ca un duh care chinuie somnul fetelor tinere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo d-ra anonima


    Sunt super versurile.Si un mare adevar se ascunde in spatele lor.

    M-ai facut pentru cateva secunde sa zambesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. ar trebui facut ceva ca noi, fanele din Baia Mare sa.i vedem pe baieti de mai mult de o data pe an, avand in vedere ca nu ne chiar putem permite sa mergem in bucuresti...salutari baietilor!!va iubim si mereu ve.ti fi prezenti in sufletele noastre...

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".