(...)
Se căsătoreşte, în sfârşit, la 43 de ani. Femeile roiau în jurul lui. Probabil nu se căsătorea dacă iubita sa, Constanţa, nu ar fi fost gravidă în şapte luni. Soţia, născută în anul 1911, deci mai tânără cu 15 ani, era geloasă. Zavaidoc îi explica mereu că o meserie ca a lui presupune multe zâmbete împărţite cucoanelor. Îşi răsfăţa mereu soţia, după cum aceasta îi spunea, prin anii ’70, muzicologului Viorel Cosma; în restaurante erau serviţi cu şampanie direct de patroni, comandau peşte viu, din acvariu. În seara de 9 noiembrie 1940, .. (citeste mai mult)
Unii "este" abundati de succesuri! :)
Later edit In seara aceasta am avut sansa sa urmaresc un film romanesc care m-a surprins placut prin poveste, dar consider ca daca s-ar fi redus numarul manelelor cu 60% ar fi fost chiar foarte bun.
Personajul principal masculin este "Sorinel copilul de aur" (15 ani), un fel de urmas al lui Zavaidoc :)
sau daca vreti un fel de SLUMDOG al nostru.
Personajul principal feminin este interpretat de Monica Merişan (16 ani)cu o sensibilitate PLUS feminitate remarcabile! Imi aminteste de Teodora Mareş şi deci de Natalie Wood.
Later edit 2: Calapodul filmului mi se pare a fi Bollywood. Draguta incercare.
duminică, 21 iunie 2009
Din seria artisti cu mare popularitate, azi Zavaidoc
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Am vazut si eu o parte din film si mi-a atras atentia.Interesanta si in acelasi timp, ciudata, distributia.Si mie mi-a placut Monica Merisan prin faptul ca degaja sensibilitate si senzualitate.
RăspundețiȘtergereCred ca putin din Zavaidoc are fiecare artist.Tentatia e mare...omul e om...Vio
Da, cred ca are prospetime prin prestatia celor doi copii: el 16 si ea 15 ani, si mai are si o usurinta poate prea mare de derulare a evenimentelor. Pe site-ul Cinemagia se scrie ca s-a intentionat adaptarea filmului "West Side Story" orasului Bucuresti. S-a reusit intr-o oarecare masura si as adauga eu ca s-a incercat o adaptare in stil Bollywood (Hollywood-ul din Bombay) ceea ce nu e deloc rau. Totusi ar fi fost mai bine sa aduca si muzica usoara clasica nu numai manele.. Poate la urmatorul :)
RăspundețiȘtergereComentariile pe internet sunt defavorabile, eu unul cred ca a adus o abordare noua si interesanta.. atat cat am vazut ca nu l-am vazut pe tot. Insa publicul romanesc detesta manelele ceea ce mi se pare de inteles (nu le-as asculta decat in acest film si nici aici toate piesele) si in continuare astepta de la cinematografia romaneasca o capodopera la nivel de Oscar sau macar Cezane.
Regizorul Theodor Halacu-Nicon:
http://actori.acasa.ro/regizori/Theodor-Halacu-Nicon
http://www.youtube.com/watch?v=r4a3Te7Pp8M
RăspundețiȘtergere