miercuri, 25 noiembrie 2009

Situatia este echilibrata



Scurta explicatie a manifestului de mai sus:
Cu ani in urma, Sebastian Bodu intentiona sa actioneze cu ANAF similar institutiilor occidentale. Foarte multi dintre cei care formeaza asa-zisa "clasa politica" mint in declaratia de avere si un organism precum ANI nu isi justifica existenta daca deschide dosare dupa sesizarea venita din partea presei.
Acest popor ar fi mai disciplinat si mai constiincios (germanizat) daca FISCUL-ANAF ar lua mai bine urma banilor: de unde vin si unde se duc. Degeaba il aducem pe Johannis sa ne "germanizeze" daca toleranta pentru averi ilicite si pentru o piata neagra ramane asa de mare.
Preconizez ca si in 2010 ANAF va ramane o Agentie formala. Asta numai ca sa nu ne pierdem latinitatea :)

3 comentarii:

  1. Indiferent de presedintele pe care l-am alege, Romania nu se va ridica niciodata la nivelul unui stat european. Suntem mult prea in urma cu toate, mai ales cu gandirea si vointa. Pentru orice presedinte care ne-ar conduce tot ce ar conta ar fi BANII! Ei se gandesc doar la interesele personale,ei sa fie fericiti si sa le mearga bine, restul nu mai conteaza, tara poate sa se duca de rapa, sa murim de foame sau de orice altceva! Sa traiti bine :) (NOT)

    RăspundețiȘtergere
  2. N-as vrea sa fiu condamnat la o conducere PSD din nou...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne...chiar e praf micutul asta de Geoana...:))
    A demnonstrat aseara k nu e decat o papusa in mainile mai-marilor "oamneni cinstiti"...:O..
    ce rost ar mai avea acum revoluatia daca ne intoarcem la acelasi stil de guvernare...romanii trebuie sa fie constienti cand merg la vot!
    VOM ALEGE UN PRESEDINTE CARE NU CUNOASTE NICI MACAR LEGILE?

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".