miercuri, 2 septembrie 2009

Raza - august 2009 (2)




-primite de la elena ioana-
28.08.2009

35 de comentarii:

  1. Frumos!!!!!
    Ma bucur ca Luis inca mai invita fetele la dans.
    Inseamna ca se distreaza cei de la mare in compania trupei Raza.

    Muchos besitos para todos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotografiile sint de la mare, dar o parte din baieti sint in Bucuresti,acum. Le urez bun venit, sau revenit...
    Desi piesele, in mare parte sint aceleasi, m-am bucurat de interpretare.
    Le doresc o viata linistita alaturi de fani, pentru ca au.
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Vio, mi-au fost semnalati pe data de 29 aug la parcul Titan.. nu eram sigur daca sunt ei sau altii
    Am mers acolo marti 1 sept dar nu erau.
    Acum toamna ii mai sperie toamna pe turisti.

    RăspundețiȘtergere
  4. am gasit o poza unde apare Rolando
    aici
    si inca o poza in care nu imi dau seama cine e
    aici
    daca il recunoasteti va rog sa-mi spuneti si mie

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sint sigura, dar, cred ca am mai vazut figura la trupa pe care s-a tot facut caz ca o copiaza Raza,imi scapa numele acum...verifica acolo.In componenta Raza...nu l-am vazut. Vio

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca este vorba despre Wara, de la trupa Arrazando.
    Iar acolo, intr-adevar este Rolando.

    Besos para Raza!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca este Wara Arrazando, l-am vazut in vara asta in Eforie Sud.Canta cu o pustoaica. Trupa se cheama Arrazando Shaman, iar lider este Andres ex RAZA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va rog frumos,imi puteti raspunde si mie in ce locatii canta formatia in bucuresti...tare as vrea sa ii revad...va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. e bine sa comunici din timp ce serbari sunt in Onesti si ei ar putea participa daca afla dinainte

    ei intra uneori si citesc si mai sunt persoane care tin legatura zilnic sau saptamanal cu ei si poate le vor transmite

    in iunie erau foarte interesati sa afle pe unde in provincie sunt festivaluri, serbari, concursuri internationale de folclor (gen Nunta Zamfirei) , samd

    cand ii voi gasi in Bucuresti veti afla si voi

    sau daca cineva ii gaseste, poate va anunta si pentru ceilalti

    cu o sapt in urma au fost semnalati la Parc Titan intrarea de la statuia lui Cuza

    RăspundețiȘtergere
  11. De 1-3 mai se organizeaza in Onesti un Festival cu ocazii Zilei muncii(parca asa) iar de 23-25 august Festivalul Verii...mi-ar face o mare placere sa-i invit in Onesti si de aceea am si cerut o modalitate de a lua legatura cu ei...daca m-ati putea ajuta v-as ramane recunoscatoare!..Mi-au facut o impresie foarte buna si cum am mai zis imi pare foarte rau ca nu i-am dat nr meu de telefon lui Luis..am dansat cu el seri la rand si de numarate ori..poate cine a fost intre 29august-4 sept in Eforie Nord ma cunoaste..Poate tu, joju, ma poti ajuta ca ii cunosti cel mai bn,din cate am citit..

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe Luis nu-l cunosc personal.

    Intereseaza-te zi in lunile de iarna daca se vor organiza ceva serbari, acolo in Onesti dar si in orasele apropiate. Daca iarna va fi blanda macar ca anul trecut, vor canta in Bucuresti si in provincie. In Iasi, Brasov si Braila au fost dar e foarte departe de Onesti, poate in Bacau... Afla daca se organizeaza si acolo in Decembrie ceva serbari.

    RăspundețiȘtergere
  13. Se pare ca nu a fost publicata nici o stire cu referire la acest subiect,deocamdata.Poate am sa-i mai intalnesc in aceeasi "formula" si in Bucuresti, ca am drum pe acolo pe la sf toamnei sau in iarna.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Joju
    Vad ca nu ai aflat ca baietii sunt in Bucuresti cam de o saptamana. Cred ca de pe data de 3 sept.
    Au cantat la Campia Libertatii, chiar si ieri.
    Daca nu va ploua azi, cred ca vor canta tot acolo, sau daca nu la Metrou la Magaziul Titan.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Bravo VERONICA !

    si eu am scris (al 3-lea mesaj de pe aceasta pagina) ca cineva i-a gasit la statuia lui Cuza chiar de pe 29 august.

    Transmite-i lui Luis sa citeasca pagina, poate isi saluta fanele, le-ar face o mare bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Veronica, imi poti da adresa ta de mail,ca as vrea sa te rog ceva...daca nu te deranjeaza!

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca imi spui si cine esti, ok anonimule.

    Si pentru Joju, se pare ca azi o parte dintre baieti vor pleca din nou la mare, printre care si Luis, asa ca o sa vorbesc cu el cand se intoarce.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  19. sami spuna cineva cum se obtin permise pentru a canta intrun oras vreau sai ajut pe baietii de la raza

    RăspundețiȘtergere
  20. cred ca se primeste autorizatie pe baza unor formulare tip, in care se completeaza date despre trupa, daca fcai rost de formulare si datele necesare apoi ii informezi de intentii si .. cred ca trebuie sa iei si semnaturi de la cel putin unul dintre ei
    si vezi daca sunt interesati sa-i reprezinti la Primaria de acolo

    RăspundețiȘtergere
  21. buna joju poti sami spui te rog de ce a plecat Rolando?unde este acum si cu cine canta?TREBUIE sa stiu el canta foarte frumos.trebuie sa dau de el neaparat..................

    RăspundețiȘtergere
  22. A plecat la ceilalti de unde a venit prin iulie la Raza. Multi din membrii Raza si ai celorlalte trupe latin-americane au facut traseism. I-am gasit aproape pe fiecare in cel putin 2 trupe. Contacteaza-l, au o pagina web foarte complex si la nivel european (intercontinental?) realizata. Cam siropoasa pentru gusturile mele, dar de inteles ca este moderata de niste tinere foarte entuziaste. N-am sa-ti dau detalii, oricine poate gasi informatiile la youtube. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ortografia lasa de dorit...mai straduiti-va.Nu ii scrieti colegului de banca,desi...

    RăspundețiȘtergere
  24. joju te rog din suflet dami mai multe detalii nu gasesc informatii pe youtube despre ro....spunemi te rog exact unde sa caut de ce zici ca sant cam siropoase acum ma pui pe ganduri te rog sa ma ajuti.......

    RăspundețiȘtergere
  25. este o trupa concurenta care s-a format din 3 membri care au plecat din Raza, carora li s-au mai adaugat cativa. va trebui sa cauti mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna,
    Imi pare foarte rau ca Rolando a parasit grupul Raza,parerea mea este ca adevarata lui valoare era pusa in evidenta numai alaturi de acest grup. L-am vazut cantand cu cei din trupa concurenta, care, fara sa jignesc pe cineva, nu se ridica la nivelul RAZEI. Prea multa vopsea pe fetele lor si prea putin spectacol.Fara sa fiu subiectiva Rolando ridica nivelul spectacolului.Vocea lui este extraordinara.
    Joju, mai am o intrebare, baietii nu au inceput sa cante in Bucuresti? Nu am vazut filmari recente cu ei.
    Era bine daca aici se puneau mult mai multe informatii despre RAZA, culese de la toti cei care au intrat in contact cu ei.
    In Romania m-ai stau? Am vazut la mare ca erau si doua gravidute care vindeau CD-urile ceea ce ma face sa cred ca intentiile lor sunt de a se stabili la noi. Este un castig pentru cei care iubesc muzica lor.
    Cu bine.

    RăspundețiȘtergere
  27. buna.
    Si mie imi pare foarte rau pentru Rolando,ii statea foarte bine alaturi de grupul raza.Are o voce superba.Da inca este in Romania.Daca are cineva o inregistrare recenta cu iei la Bucuresti? ............

    RăspundețiȘtergere
  28. Si eu cred ca cei plecati aveau mai mult succes alaturi de Franklin Perez "Lobo"
    are o educatie a suferintei si transmite pe niste cai de rezonanta cu mare profunzime, este o rezonanta transpersonala as zice ("punand accent pe studiul "starilor" si proceselor in care oamenii experimenteaza legaturi profunde cu interiorul fiintei, cu aspectele esentiale din universul care ne inconjoara.") Se adauga rezonantele foarte joase ale naiurilor lungi plus zornaitorile samanice din unghii de lama si se obtine o impresionare profunda a auditoriului, sau numai a unora din auditoriu.
    Cei mai tineri dintre acesti cantareti vor sa aiba un program propriu fara sa li se ceara socoteala asa ca si-au facut acea trupa care ..da, a fost initial pe o traiectorie eronata, facand mai mult senzatie si spectacol vizual (vopsele in exces, hahaiala multa) decat muzica si indemn la meditatie

    Eu am fost pe litoral si Lobo mi-a dat impresia ca e multumit pentru tot si mi-a povestit unele lucruri ca si unuia de-al lor, insa eu nu mai dispun de timp si nici ei nu mai sunt interesati sa fie mediatizati. Pote vor contracta o firma care sa-i promoveze la nivel profesionist (poate deja au o persoana foarte apropiata lor care le reprezinta interesele la nivel PR (public relations)), ori prefera sa ramana mai putin cunoscuta activitatea lor zilnica.

    Daca sunt simpatizanti care sa-i sustina la un nivel mai bun decat joju-ro, deabia astept sa vad si eu.

    Daca vor ramane in Ro, vor fi mereu inregistrari pe youtube, trilulilu, samd uploadate de noi simpatizanti.

    Daca vor pleca intr-o zi, depinde de ei sa lase un salut de ramas bun. ..Sau sa plece ca si cand ar fi trecut pe aici doar pentru a manca mai bine decat in America Latina, ori ca si cand n-ar fi receptionat caldura publicului romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  29. sal,
    joju, daca mai vrei sa promovezi, in ciuda a tot ce s-a spus si scris pana acum, trupa Raza vreau sa te anunt ca am mai postat niste filmulete cu ei din luna august a.c. Filmuletele sunt facute in Eforie Nord cu Lobo, Marcelo si Luis, iar in Neptun cu Atik si Rolando.Mai am de pus cateva cu Atik si Rolando si cele din Eforie Sud cu Marcelino, Piojo si Apico. Eu cred ca adevaratilor fani RAZA le este lor de ei. Pana cand vor fi postate clipuri noi sunt bune si astea.
    Decizia iti apartine!
    Te salut, adypys

    RăspundețiȘtergere
  30. joju..tu nu ii mai pozezi deloc in bucuresti?:(

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Joju si iti multumesc ca inca te ocupi de aceasta trupa de succes.
    Eu ii cunosc pe baietii din formula de acum 1 an Lobo, Carlos, Sevoya, Angel,bineinteles Marcel care este nelipsit si prieten loial trupei Raza.
    Anul acesta nu am ajuns in tara si imi este tare dor de muzica lor dar nu numai de muzica ci de spectacolul in sine.
    Aici, in Viena mai exista o trupa de indieni care canta foarte frumos dar ca si in alte locuri in care am ajuns anul acesta, pe Coasta de Azur trupele de indieni nu danseaza ci doar canta si acesta este avantajul mare al trupei Raza care si canta si danseaza superb.
    Daca spui ca baietii intra din cand in cand pe site poate vor vedea si comentariul meu, ma numesc Ana si am stat de vorba personal cu Lobo la Eforie Nord,poate isi aduce aminte, si poate va incerca sa onoreze invitatia mea de a canta in Viena, pentru ca intr-adevar un spectacol ca acesta lipseste aici.
    Poate cu aceasta muzica si mai ales cu dansurile lor vor incalzi atmosfera rece si firile reci ale austriecilor.

    Va pup pe toti si astept vesti
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  32. buna,
    ce se intampla cu RAZA? Unde au disparut baietii? Fanii unde sunt?
    Joju, chiar nu ne mai dai nici un ajutor celor din provincie?
    Ne este dor de ei!

    RăspundețiȘtergere
  33. Am vazut o mica parte a trupei in Salajan.Cinta cite 2-3,mai rar in mai multi membri.Si cu ploile astea...
    Oricum ii purtam in sufletele nostre si le ascultam cd-urile.Vio

    RăspundețiȘtergere
  34. Do you want a quality website?
    Do you want a logo or a flyer or a flash banner?
    Do you want a desktop or a software application?
    Please click here www.home-solutions-web.com for more details.
    I am a web counsellor and I can help you.
    If you want, you can promote these web services and win a fee for each client or project you get. Come and join our team.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".