vineri, 14 august 2009

Raza - august 2009


Later edit:

Later edit2: de la min 6:38 sunt niste bolivieni


Later edit3:

8 comentarii:

  1. hola joju quisiera saber porque no hemos vuelto a tener noticias de lobo como esta el grupo cuando tendremos imagenes un beso y saludos para todos lo grupos de raza

    RăspundețiȘtergere
  2. hola segnora
    Raza son ahora en la costa de Mar Negro
    155 millas (250 kilometros)de Bucarest

    que cantan ahí, tal vez en agosto y septiembre
    van a volver a Bucarest en 5-6 semanas
    tener paciencia

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la noua componenta a Trupei Raza vreau sa fac o rectificare: ROLANDO este Rolando, nu exista si un Rolando jr. in trupa. In toate cele trei poze este ROLANDO si nu altcineva.
    Am avut placerea sa-i cunosc in aceasta vara pe toti componentii trupei. Sunt extraordinari. BRAVO, RAZA!
    Numai bine!
    P.S Cine stie cand se reuneste toata trupa la Eforie Sud?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru precizare, am crezut ca sunt persoane diferite datorita costumatiei. Eu l-am intalnit pe Rolando o singura data si era imbracat cu camasa alba si parul prins in cozi, in filmarile youtube mi-a fost imposibil sa recunosc aceasi persoana in alta prezentare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca Marcel care face parte in prezent din grupul Raza a fost la un moment dat(in urma cu cativa ani) initiatorul sa zicem si in subordinea lui au fost mai multi interpreti indieni impartindu-se in diferite locatii(e doar o parere).
    In acest moment mi se pare ca grupul Raza e asa cum trebuie sa fie din punct de vedere al componentilor-interpretilor.
    Au fost alesi cei mai buni.
    Muzica lor imi da putere sa merg mai departe-parca ma trezeste si imi spune "hai poti mai mult de atat", fara sa exagerez in ceea ce spun.
    Simona, Zalau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe Marcel nu l-am mai vazut vreodata, credeam ca acum e prima oara in Romania. Dintre ceilalti sunt si traseisti din cate am vazut pe youtube. Sa speram ca-si unesc eforturile si ridica mai mult calitatea show-urilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu cum au fost mai bine zis cum au cantat in "formula de aur"-cu cei de la arrazando, dar mie imi plac asa cum sunt acum-sunt seriosi si dau aproape tot ce pot.

    RăspundețiȘtergere
  8. buna ma numesc dayana am 13 ani si iubesc indieni de la varsta de 4 ani...am vorbit cu fabian si cu jhonathan pe masenger si mia-u spus ca vin sa cante an toata lumea sa bucure inimile oamenilor de pe acest pamant mic ce al numim tera.va mai asteptam cu drag la baia mare...cu DRAG dayana.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".