sâmbătă, 27 iunie 2009

M.J. has left the building



Later edit:
Baner adaugat de D si A.

Later edit:

VIDEO Ultima repetitie a lui Michael Jackson. Regele muzicii Pop, mai activ ca niciodata

11 comentarii:

  1. May the angels be with you MJ.....RIP...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit...
    El a gasit un secret pentru a trai vesnic in inimile noastre!
    Dumnezeu sa-l odineasca langa Lumina Aripilor Lui...
    El a facut lumea intreaga mai frumoasa cu minunatele lui cantece, chiar daca a fost de multe ori blamat ....cred ca nu exista om in lumea asta sa nu stie de el si de muzica lui!

    Sa-si gaseasca linistea Acolo Sus !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am fost fan, dar recunosc cu mina pe inima,ca a fost o valoare, un fenomen.
    Cred ca nu exista om,cel putin dinaintea si dupa generatia lui, care sa nu fi fredonat o melodie de-a lui.
    A fost un artist complet:muzician, solist, dansator, show man...Dar, din pacate, oamenii acestia nu au o viata linistita si de multe ori sfirsesc brusc(Freddy Mercury, Elvis...)Ei dau totul pentru public, iar de multe ori, acesta nu se mai satura...si, ia totul.
    Dumnezeu sa-l odihneasca. Si,despre morti numai de bine.Am observat ca cei care au aruncat cu pietre in el,au devenit mai indulgenti, unii chiar il pling, dar , prea tirziu.Morala sa o interpreteze fiecare.
    Decit sa i se faca o inmormintare frumoasa ar fi fost de preferat,o viata usoara.Dar, fiecare cu destinul lui.Ma inclin in fata talentului sau, nu pentru ca nu mai este,asa am facut intotdeauna. Talentele ar trebui recunoscute in viata, nu dupa.Vio

    RăspundețiȘtergere
  4. L-au distrus banii de care a dispus.. daca nu avea la dispozitie sume importante, nu recurgea la depigmentare.. trebuie sa ai o structura interioara foarte solida cand esti lovit de $. El a avut castiguri de foarte devreme si n-a stiut sa se apere. Dar i-a depasit pe Elvis (42), Mercury (45) si pe Lenon (40 ani).. Poate doctorii au facut greseli acum dar cred ca organismul lui era istovit de tratamente.
    Numele lui in muzica ramane forever.

    Acum vor urma niste hit-uri dupa cum a precizat cu o luna in urma. Si Mercury a aparut cu un Hit dupa. Este de vazut ce sentimente traia in ultimii sai ani de viata. Vom afla cand le vom asculta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am inteles ca are 100 de piese,care o sa apara dupa moartea lui, ca un testament.
    Michael a gresit poate cind si-a dorit sa fie altfel, altceva.
    Intr-adevar tratamentele, presiunea spectacolelor pe care le pregatea la un nivel ridicat, virsta,tensiunea la care era supus privind acuzatiile ce i se tot aduceau(fondate sau nu), singuratatea in spatiile imense pe care si le crease...acestea sint doar supozitii.
    Ii doresc sa isi gaseasca linistea si pacea de care nu a prea avut parte pe pamint.
    Vio

    RăspundețiȘtergere
  6. R.I.P...May God rest his soul...

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai vazut filmarea.La fel de activ,dar...Nu aduce ziua ce aduce ceasul.Acum sintem aparent sanatosi si peste o ora putem sa ...nu mai fim.Daca este adevarat cu anestezicul acela, puternic,nu ma mir.Dumnezeu stie,noi, oamenii banuim, credem ca stim...
    La stelele de acest calibru, la un moment dat, totul pare ciudat si de neinteles.
    Dumnezeu sa-l odihneasca.Vio

    RăspundețiȘtergere
  8. CONCERT MICHAEL JACKSON


    Duminica, 5 iulie, vocea lui Michael Jackson se va auzi din nou la Bucuresti!

    Incepand cu ora 19.00, toti cei care il iubesc pe Regele Muzicii Pop sunt asteptati pe stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter pentru a urmari concertul "Live in Bucharest: The Dangerous Tour", sustinut de artist pe 1 octombrie 1992.

    RăspundețiȘtergere
  9. Michael nu a recurs la depigmentare,el SUFERA de boala numita VITILIGO,va las un link pentru a vedea o lume intreaga efectele acestei boli chiar pe pielea lui MICHAEL JACKSON!!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=lQ6b7kHGsSg

    Îngerii nu sunt făcuţi să trăiască pe pământ. Mulţumesc totuşi că ai încercat. Inima mea a încetat să bată odată cu a ta. Îmi va fi dor de tine în fiecare zi a vieţii mele!!!!! (Diana)

    RăspundețiȘtergere
  10. Indiferent de ceea ce ziceau gurile rele despre Michael Jackson, el a fost un inger pe pamant care s-a ridicat la cer. A iubit oamenii, in special copiii si a facut mult bine pt multi. Lumea l-a iubit si il v-a iubi in continuare pt ceea ce a facut si pt ce a lasat in urma lui. Si in continuare urmatoarele generatii vor asculta muzica lui. Dumnezeu sa-l odihneasca!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".