marți, 16 iunie 2009

Flori PLUS albinuţă

..şi un trunchi :)
  • Florile radiaza senzualitate?!

8 comentarii:

  1. bine,joju
    si mie imi plac florile si natura, dar pe baieti cand ii mai vedem?
    nu mi ai filmari si poze cu ei?
    Besos para Raza

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Veronica, ma bucur ca iti plac pozele mele. Sunt poze care nu se obtin din orice unghi sau cu orice lumina.

    Uite cu Raza un clip nu foarte recent:
    http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=ro-1071896

    Dar stiam de la baieti ca ii gasesti aproape oriunde s-ar afla. Acum de ce nu i-ai mai gasit sa ne mai dai si noua noutati?

    In masura in care mai primesc si eu de la simpatizanti materiale, mai public, dar n-am mai primit.

    In Herastrau n-au mai venit in weekend. Poate au plecat pe litoral...

    RăspundețiȘtergere
  3. La Pavilionul H in weekend a venit peruanul Jose:
    http://www.trilulilu.ro/joju/89706c49f208c8

    care, dupa cum a identificat cineva, cântă (piesa 2) o superbă piesa dintr-o faimoasă telenovelă:

    http://www.youtube.com/watch?v=tiVMT5dnZkA

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase poze. Poza 2 reusita, darla incadrare cred ca puteai mai mult.Poate ca te-ai grabit putin sa nu isi ia zborul albinuta.Oricum esti mult mai bun ca mine in ale fotofrafiei, dar la incadrare am primit lectii serioase( pe linga critici, evident). Asta ca sa nu te laudam tot timpul...
    In ceea ce ii priveste pe baietii de la Raza, cred ca au nevoie de o pauza.Cind vine vacanta unii elevi imi spun:"doamna, ati scapat si dumneavoastra de noi, si noi de dumneavoastra". Asta ma amuza, pentru ca e mult adevar in spusele lor.Asa si cu baietii nostri dragi.
    Poate s-au saturat sa tot fie controlati, urmariti...Prin ceea ce sint, ei te duc cu gindul la libertate, ori libertatea nu inseamna control. Desigur, se bucura vazindu-ne interesati de ei, dar, poate ca se simt putin incorsetati. Sa-i lasam liberi, pentru ca asa sint mai interesanti. Mai am materiale cu ei, daca vrei, iti trimit sa mai postezi in vacanta de vara...ca un remember.
    Am intrat pe mai multe bloguri, dar e singurul pe care scriu,pentru ca mi s-a parut cel mai aproape de sufletul meu. Sper sa fie asa in continuare.Vio

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Vio pentru aprecieri, am urmarit doua foto-bloguri si astfel am iesit din amator profan in amator cu unele pretentii !! :))
    As fi bucuros sa imi faca cineva connaisseur comentarii de specialitate si asa sa avansez.
    Intradevar, ma grabeam sa prind albinuta si cadrul comentat l-am scos dintr-o poza pe care am adaugat-o acum intreaga. Imi doream sa vad cat de detaliat va prinde insecta.

    Cu cei de la Raza ai exprimat exact ce gandeam si eu. Le place sa-si conserve spiritul nomad. Nu cunosc bine mecanismele interioare care fac un om sa umble mereu spre locuri si oameni noi. Ma bucur sa am stiri chiar si numai sporadic despre ei. Nu public 100% ce am si asta din motiv ca i-am vazut prezenti la 3 posturi TV (la 1 luna inainte de aparitia la Antena1 am scris prezentarea trupei Raza pe forumul emisiunii care i-a gazduit apoi) dar si pentru ca au aparut si jigniri atat din tara cat si din America Latina vis-a-vis de membri trupei dar si vis-a-vis de "insuficienta efortului meu" (??!!???). Activitatea mea a fost net non-profit si a fost in avantajul ambelor parti: ei au avut o prezentare favorabila si gratuita pe internet iar eu am cunoscut experienta moderarii cuvintelor unor persoane pe care nu le cunosc si am aflat ce inseamna sa reprezinti niste artisti pe care nu-i cunosti de aproape ci doar ca spectator. Poate asta a fost tot sau poate va urma.

    Pagina a inceput sa fie cautata din judetele prin care ei trec. Probabil vor fi multe cautari in lunile iulie-august si poate vom mai avea stiri proaspete din septembrie. Dios los bendiga a todos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sint putin surprinsa de ce ai spus mai devreme,dar,in adincul sufletului, simteam ca sint niste presiuni,de undeva...
    Trupa Raza cred ca nu vrea sa se afirme. La ei totul e un mod de viata, pe care noi, nu il vom intelege niciodata.E vorba de o cultura, de o mentalitate,necunoscute noua.La ei, din cite am constatat eu, libertatea este adevarata credinta.Ei traiesc clipa, sau clipele.
    Efortul tau este de apreciat. Cine nu o face...sa arate contrariul.Stii cum e cu paiul din ochiul celuilalt si cu birna din ochiul nostru.E foarte usor sa faci rau,din cauza asta sint si multi care "arunca cu piatra".Binele se face mai greu.
    Haideti sa fim mai buni si sa apreciem cind cineva face CEVA concret.
    Sper sa nu fie asta tot,ci sa urmeze ceva, care sa nu mai deranjeze pe nimeni.
    Ignora-i pe cei care te critica.Continua sa construiesti.
    Unde nu da Dumnezeu....sa nu avem pretentii.
    Sa incercam sa ii intelegem si pe cei de la Raza si sa ii sprijinim atit cit ne permit.
    P.S.
    Si mie mi-a placut Micul Print de Saint Exupery( o bila alba pentru blog,de la mine).Vio

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuvantul "nomad" suna aiurea dar defineste cred dorinta cantaretilor nostri de a migra. Intr-un fel a nu fi mereu de gasit in acelasi loc le aduce un avantaj. Daca am sti ca si peste 4-5 ani vor fi tot la Unirii cine s-ar mai duce si cat de des? Sunt artisti ambulanti si le sade bine cu drumul. Cred ca ori cauta afirmarea, ori pur si simplu doar asta stiu sa faca si din asta isi castiga painea, ori fug de amintiri. Sau toate la un loc :))
    Si eu m-am gandit cum ar putea fi sustinuti si ajutati mai bine. Concluzia mea este ca ei insisi se promoveaza cel mai eficient. Imi place sa cred ca am avut un aport in aparitiile lor televizate si ca mi-am implinit partea mea de promovare, dar ei s-au dedicat oamenilor din strada. Cred. Ei privesc in ochi de aproape publicul: poate sunt dependenti de asta. Iar folclorul Andin este colosal si se propaga magic. Nu la toti indivizii, numai la unii. La indivizii reflexivi si meditativi. Imi doresc sa avem si peste 10 ani stiri despre ei dar ... numai Marcel ne poate ajuta cu asta :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Inainte de toate as vrea sa ii multumesc lui Andrei pentru dvd.Apreciez munca lui si faptul ca e cooperant.
    Cum am mai spus, pentru Raza, cintatul pe strada este un modus vivendi.Asa isi cistiga, in mare parte,existenta, Ei se alimenteaza sufleteste din bucuria pe care o produc celui care ii asculta si ii priveste.
    Ma bucur mult ca am avut posibilitatea sa ma apropii de ei.Sint oameni simpli.Dar, tocmai simplitatea e ceea ce ne lipseste deseori, din dorinta noastra de a fi complicati si compecsi.
    Marcel este un tip de treaba si cred ca ne va ajuta sa avem stiri despre Raza si ...peste citi ani vor fi...
    Vio

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".