duminică, 7 iunie 2009

Domingo



Parca ar spune: Multumim Romania ca ne placeti asa mult!

Later edit: video
Raza din Ecuador - June 7th 2009 Bucharest Romania Europe
Vezi mai multe video din Blog »|

5 comentarii:

  1. Ii placem pentru ca sint altfel decit noi.Au dezvoltata latura aceea inclinata spre libertate, la noi, putin cam inhibata, din cauza constringerilor la care sintem supusi zi de zi.
    Eu cind ii ascult ma indepartez de grijile cotidiene, am un sentiment placut de detasare.
    Ii placem pentru ca stiu sa ofere fara sa ceara nimic, lucru care, mi se pare omenesc, dar mai rar intilnit printe semenii nostri.
    Ii placem pentru ca atunci cind cinta la multele instrumente, ochii lor cauta bucuria din ochii nostri.Cred ca asta le si da puterea,intr-o oarecare masura, sa isi sustina spectacolul si cind e soare, si cind e vint si frig, si cind sint doar citeva persoane alaturi de ei.
    La ei totul e altceva. Vio

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestia e ca li s-a dus buhul (faima) si acum sunt cel putin 10 alte formatii de cantareti cu specific sudamerican..
    M-am uitat zilele trecute si sunt unii de care stiam si altii de care nu stiam. Unde mai pui ca este si o formatie de romani (seful este un tip care a vandut discuri pt Lobo o vreme) care ii imita pe originari..

    Eu unul n-am avut timp sa vad decat Raza si tinerii plecati si scoliti in Raza. De ceilalti nu stiu nimic decat ca exista.

    Daca continua sa vina tot mai multi.. echipa la care "joaca" Lobo mereu va fi pe podium.

    Sper sa filmeze cineva piesele noi ca eu ieri cat am stat au fost doar 2 piese pe care nu le-am mai auzit , dar sunt cred tot folclor deoarece seamana a incantatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lobo va fi mereu in prim plan, pentru ca el a infiintat trupa si...parca e facut pentru asta. Are ca parte integranta a lui, notiunea de lider.
    Trupele celelalte, bune si ele, probabil, vor fi mereu dupa...Lobo-Raza(cum zice el intr-o melodie, sau mai multe).Stiu si eu doar de "copilasul" de la Moghioros(trupa tinara rupta din Raza) si de inca o trupa de columbieni amestecati cu romani. Cei din urma, jalnici(pina si fiul meu de 3 ani a strimbat din nas si a spus sa plecam "astia nu sint indieni")
    Ideea este ca Raza va ramine Raza atita timp cit in fruntea ei Va fi Franklin Perez Vega. Vio

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut in intentie sa scriu mai sus Va cu litera mare.Rectific.Va este cu litera mica.Mea culpa.Litera mare o lasam pentru divinitate.Lobo e totusi, om.
    Cd-ul cu fotografiile de pe 7 iunie, cu cei 8 membri Raza, a ajuns la Marcel, cu destinatie-Joju. Vio

    RăspundețiȘtergere
  5. stie cineva unde canta acum raza ecuador??

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".