luni, 11 mai 2009

Lobo cu Raza la Happy Hour - ProTv



RAZA LA PROTV



Later edit:

Poza Lobo

Photoshop :)

16 comentarii:

  1. Ma bucur ca au reusit sa faca un pas important in promovarea lor.nu oricine ajunge la Maruta. Bravo Raza.vio

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma bucur, sa speram ca este inceputul unui frumos sir de aparitii tv dar numai daca si ei sunt interesati de aceasta difuzare.

    Emisiunea s-a continuat la Happy After Hour, puteti descarca fisierul care poate fi vizualizat cu Media Player Classic (se instaleaza automat cu pachetul de codecuri K-Lite)

    Impresii:

    1. Cantecul cum vi s-a parut? Dar sonorizarea si imaginea? Eu cred ca Lobo era putin obosit si nu a putut da tot ce stim noi ca poate ca si voce
    2. Rica Raducanu al carei zi de nastere s-a serbat in emisiune, a fredonat semn ca i-a placut pe interpreti
    3. Dansatoarea Jasmine si Daniela Gyorfi au ramas cu gura cascata intr-un cadru la inceput si-ntr-un cadru spre final
    4. Lobo nu a monopolizat atentia cum credeam ca se va intampla
    5. Baietii nu s-au mai vopsit si mi s-au parut un pic cam prea bine costumati

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt mandra de ei...chiar merita sa ajunga aici si sper ca nu e decat inceputul...
    Oricum au un avans serios pt audienta acum si pt publicitatea lor !
    Sunt profesionisti si au ce arata lumii...!
    Au avut ceva trac,dar a iesit bine,iar cantecul ii caracterizeaza pe ei intr-un fel ca natie,dar au altele si mai frumoase...
    Oricum e foarte frumos si cred ca multa lume ii sustine !
    Vor fi din ce in ce mai respectati daca se vor ocupa in continuare de imaginea lor!

    "Imaynatan munanki chaynallatataq munasunki"
    (Tal como estimes a otro, otros también te estimarán.)
    Yupaychani Raza !

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi s-au parut extraordinari, ca de obicei.
    Bravo, baieti!
    Sunteti cei mai tari!
    Va iubesc mult

    RăspundețiȘtergere
  5. Paloma, vreau sa iti spun ca te admir foarte mult pentru felul in care stii sa spui lururilor pe nume.Mie mi s-a parut si sonorizarea si vocea baietilor, stapinita, oarecum de emotii, sub nivelul lor.Nici piesa Otavalena, nu mi s-a parut bine aleasa, desi este reprezentativa.Maruta i-a dedicat-o lui Rica Raducanu ca pe o piesa de inima albastra.E un pas important pentru ei si ar trebui sa ii sustinem.
    As vrea sa te cunosc, daca vii pe la concertele lor la titan sau grigorescu. ( acolo merg eu cu baietelul meu, fan infocat si el, si uneori, cu sotul.Mult succes Raza. Sinteti tari.vio

    RăspundețiȘtergere
  6. Salutare!
    Iti multumesc mult Vio,nu fac dacat sa spun ceea ce cred.Datorita lor am inceput sa vreau sa descopar cultura andean-americana...
    Sunt deosebiti in felul lor prin ceea ce stiu sa faca si ii apreciez pt lupta lor cu viata!
    Mi-ar placea tare mult sa vin sa-i mai vad dar mi-e destul de indepartata zona si serv. nu-mi permite intotdeauna plus alte probleme... poate reusesc joi si vineri dup-amz, asta daca mai canta la titan !
    Am vazut ca cei mici sunt fascinati,in ochii lor sunt personaje de poveste transpuse in realitate...stiu pt si eu i-am adus pe verisorii mei,10 si respectiv 12 ani,sa le vada show-urile..erau super incantati!
    Cei care ajungeti sa-i vedeti transmiteti-le din partea fanilor ca ii sustinem si le dorim succes!
    pe curand

    RăspundețiȘtergere
  7. Din cuvintele derulate spre finalul piesei se distinge "Peru", semn ca ori apartin ca si descendenta ori ca si repertoriu si acelei tari parte a comunitatii Andeane.

    Pentru mine sunt bine silitori si luminosi. Aceasta aparitie inseamna foarte mult, este o implinire. Nu ma asteptam sa vina asa curand si sunt fericit ca s-a intamplat. Este o incununare, este o recunoastere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Le-am transmis ca noi, fanii, ii sustinem, ca trebuie sa fie constienti de valoarea lor si sa o tina tot asa. E important pentru ei sa se stie sustinuti.Dupa parerea mea Lobo e un bun manager, daca ar gasi si un sponsor, care sa investeasca putin in imaginea lor...Oricum, le prevad un viitor luminos. Amin. vio

    RăspundețiȘtergere
  9. ma bucur si eu pt ei...intr-adevar la maruta nu s ajunge prea ushor sh chiar mi-a placut reactia celor din platou...:)))))...iulia

    RăspundețiȘtergere
  10. RAZA a dat clasa tuturor invitatilor lui Maruta,si nu numai din ziua aceea,in general, foarte putine valori sunt vazute mai des la tv,se promoveaza incultura,playback-ul,fitzele...RAZA e opusul...sunt talente innascute cu o cultura vasta si a rasei in general si a lor proprie...Cate din "talentele" noastre vorbesc 4-5 limbi straine,cate din ele canta LIVE zilnic,cate din ele au compozitia si coregrafia proprie.....si ar mai fi multe de enumerat dar imi ia Joju bani pe spatiu :)))
    FELICITARI RAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. salut joju...
    pt vio : imi pare tare rau ca n-am ajuns sa-i vad pe Raza cantand,nici nu stiu daca mai erau acolo si cred ca pana sapt viit nu ajung,asa ca scuze vio...poate cine se mai duce mai si filmeaza un picut... :D... sa-i mai vedem si noi, cei rataciti pe alte drumuri!
    v-am pupat,pe curand...

    RăspundețiȘtergere
  12. salut paloma...
    ce ne facem daca se muta in platourile de filmare ale televiziunilor?! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. O sa ne bucuram pentru ei,ii vom urmari la tv si ne vom considera privilegiati ca i-am cunoscut,la inceputurile lor.Le doresc sincer, numai bine, multe reusite si ...multe altele.sint niste oameni deosebiti.vio

    RăspundețiȘtergere
  14. mmm...suna bine,ai auzit tu ceva ..?

    :)) macar asa pot sa-i vad si-n reluare!! :))

    Le urez succes oricum si tare mult sper sa-i mai vad cantand inainte de a pleca pe litoral...

    ..daca stiti pe unde vor canta sapt viit scrieti si p-aici va rog sa stim unde sa ingrosam randurile de spectatori,multumesc..!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pacat ca n-am vazut aceasta filmare in direct, am lipsit o perioada, dar ma bucur caci au ajuns la Happy Hour. Pt ei aceste aparitii tv sunt niste realizari, iar pt noi este o mare fericire sa stim ca ajung tot mai sus, ca evolueaza si asta datorita talentului si vointei lor. Felicidades muchiacios!

    RăspundețiȘtergere
  16. sunt cei mai tari. nu ascult altceva decat RAZA.Iubesc toate melodiile! Mai veniti la Alexandru Ioan Cuza la statuie!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".