vineri, 13 februarie 2009

Revenire la normal

Se pare ca niste unii care-si zic hackeri (cam amatori dupa cum se vede) au reusit sa-mi ia parola. Dar au uitat s-o modifice :)))) Asa ca revenim la normal si pentru readucerea paginii la propietar sa inaltam o multumire printr-un cantec de meditatie romanesc. Primele 5 minute sunt de serviciu religios crestin:Asculta mai multe audio Muzica »

3 comentarii:

 1. Buna tuturor!!!!Sincer....cand am intrat p blog azi(km in jurul pranzului)si am vazut ce scrie...m-am ingrozit gandindu-ma la faptul k nu voi mai putea fi la curent cu ceea ce se intampla cu raza...???...se pare k unii romani nu au ocupatie si prefera sa sparga parole p messenger si alte conturi...si mie mi s-a intamplat dar persoanei kre a reusit sa comita "infractiunea"asta i-a fost frica si mi-a inapoiat parola...asa k am avut noroc si eu ca si tn...we are lucky joju!!!ar fi fost culmea k munca ta de atata timp sa fie distrusa intr-o clipa!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur foarte mult ca ti-ai luat pagina inapoi.Chiar eram ingrijorata .Esti tare Joju.Iti multumim ce faci ptr. noi fanii.

  RăspundețiȘtergere
 3. hacker, care este el hacker!!!
  bine ca ti-ai revenit :)

  RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".