duminică, 1 februarie 2009

Reprezentanta Romaniei la Eurovision 2009 ELENA GHEORGHE - The balkan girls



Link: Elena Gheorghe outfit

5 comentarii:

  1. e foarte draguta melodia, elena are o voce superba, iar laurentiu duta are tot respectul din partea mea!:D
    sper ca de data aceasta sa facem o figura frumoasa si sa inscriem un gol din lovitura libera la moscova ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. erau alte melodii mai bune....dar... oricum,Romania nu va castiga niciodata pt k doar celelalte state ne pot vota...deci slabe sanse!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca li se si spune la plecare "Vedeti ce faceti sa nu castigati ca noi nu avem bani sa organizam Eurovizion in Romania! Hai succes in primii 20!!!"
    Luminita Anghel a fost super dar avea niste blugi tociti parca tocmai pentru a transmite ca nu ne permitem sa luam locul 1. Nu inca.

    RăspundețiȘtergere
  4. da probabil ca erau si alte melodii mai bune..de ex piesa celor de la blaxy girls mi.a placut..dar banuiesc ca juriul a tinut cont si de experienta.se gandeau ca nu pot trimite niste pustoaice de 17-18 ani la moscova.elena are o voce superba si eu zic ca merita sa mearga.iar apoi...pe cn sa trimita??pe costi??:))sa fim seriosi...
    joju..bani niciodata nu o sa fie in Romania...iar probabilitatea ca Romania sa castige este foarte mica, pt ca la eurovision se voteaza dupa prietenii si dupa vecini dupa cum am observat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bani s-ar strange, uite de exemplu Noul Stadion National organizeaza finala Europa League din 2012 cu cheltuiala de 114 milioane de euro suportată de Primăria Municipiului Bucureşti şi Guvernul României.
    Cred ca si pentru Eurovision s-ar gasi cumva. Insa poate nu ar fi asa profitabil ca fotbalul.
    La Eurovision se voteaza dupa vecinatati (de multi considerat premiu dat pe criterii politice nu artistice) si prietenii (comert) dar s-a vazut ca Luminita a urcat pe 3 !!! :)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".