joi, 12 februarie 2009

¡FELIZ CUMPLEAÑOS! CARLOS !!! (11 FEB)


7 comentarii:

  1. dicen que el amor se apaga con el tiempo,eso nunca lo sabre porgue cada dia me vuelvo a enamorar de ti mi romeo.te deseo feliz compleanos.tu julieta para siempre.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu vreau sa ii urez un calduros "la multi ani!!"lui Carlos si sa ii spunem ca il asteptam in tara pentru ca altfel e trupa fara el....:(...sa obtina cu usurinta tot ceea ce isi doreste si sa ii aiba mereu pe cei dragi alaturi!!FELIZ CUMPLEANOS CARLOS!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. cand pleaca baietii la Campulung si cine placa mai exact???dak stiti...

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Carlos!
    !! FELIZ CUMPLEANOS !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu intarziere,dar vreau sa-i transmit si eu un calduros "LA MULTI ANI" lui Carlos.Sper ca nu ne-ai uitat.Noi fanele din Brasov(sti la cine ma refer)iti dorim tot binele din lume si sa ti se indeplineasca toate dorintele.Te iubim mult si nu uita sa fii mereu vesel si cu zambetul pe buze indiferent ce se intampla.Niciodata sa nu lasi tristetea si suferinta sa te doboare,meriti sa fii iubit ptr.ca si tu la randul tau daruiesti multa iubire.Un beso da Miha(Brasov) si salutari si lui Fabian acolo unde este.

    RăspundețiȘtergere
  6. "FELIZ CUMPLEANOS CARLOS!!!" Iti doresc sa fii sanatos,fericit,iubit...si putere de a lupta pentru indeplinirea visurilor...!
    "Los amigos son como los estrellas...
    no siempre las ves...
    pero sabes que siempre estan ahi...!"
    para ti con mucho carino...
    http://www.youtube.com/watch?v=_Gsp7z-9zso
    salutari tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. !! FELIZ CUMPLEANOS ,Carlos... y te deseo lo mejor del mundo!!! : que seas muy feliz al lado de tu seres queridos y que tengas parte de mucha felicidad!
    Un besso
    Diana:D

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".