sâmbătă, 28 februarie 2009

1 Martie



O primavara frumoasa va doresc tuturor!

5 comentarii:

  1. Multumim , de asemenenea Joju ;
    va doresc tuturor ca martisorul primit de fiecare in parte...sau cel oferit,sa fie cu sufletul plin de iubire,caci numai cu iubire noi oameni putem inflori si putem vesti cu adevarat ca primavara a venit in sfarsit in inima noastra!
    Chiar daca nu cunosc pe niciunul dintre voi,asta nu ma impiedica va urez din tot sufletul sa aveti parte de multa,multa fericire,viata sa va fie presarata cu florile primaverii...penru ca doar asa putem fi cu adevarat oameni si doar asa putem fi fericiti...stiind ca cel de langa noi este la fel de fericit...!!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-un oras cenusiu de betoane si de griji, in care rulau povesti despre eleve si profesoare murdare, au venit niste "baietzi" care sa ne cante:
    te quiero mujer - te quiero para ti - me he enamorado de ti, de ti mujer

    a mai trecut un an peste noi

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumiri de la Baia Mare Joju si iti dorim tie si tuturor o primavara frumoasa si tuturor femeilor sa fie iubite pt ca asta inseamna sa fi fericit cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) :)) :))
    ..tare 'plastica' descrierea ta jojule..
    ..sa-ti amintesc ca si noi avem primavara noastra cu traditiile si povestile noastre,si noi avem stramosi..si primaveri trecute si viitoare...
    E adevarat ca trubadurii ecuadorieni ne inveselesc cand si cand orasul..si aduc mereu acel ceva nou..din lumea lor..asta-i si farmecul!..poate ca tocmai ei ne reamintesc sa ne oprim sa observam primavara..
    Dragut cu filmarea din Herastrau,dar e asa scurta..pozele sunt frumoase..multumim!!!
    pe curand..

    RăspundețiȘtergere
  5. e plastica? =))
    sa vezi exprimare plastica la primul blogger al Romaniei citez din memorie:"cu o friptura-n stomac si o cola-n mana, stam intr-un sezlong in curtea vilei sale"

    sunt si obiceiuri romanesti dar baietii astia vin cu ceva nou, ale noastre reusesc sa nu ne mai surprinda/ bucure

    exceptie face recolta de anul acesta de martisoare, care fata de anii anteriori a fost extrem de variata si de incantatoare
    martisoarele de argint si cele placate cu aur sunt superbe si la preturi accesibile

    aveam mult de procesat si riscam sa nu pun nimic ieri seara. stiu, pretentiile vizitatorilor au crescut foarte mult dar eu raman un ONG si fac totul in limita in care-mi permite timpul :) dar azi sau maine mai adaug ;)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".