sâmbătă, 10 ianuarie 2009

youtube

Meditacion Biblica_ Gheorghe Zamfir - Pan Flute

Si daca n-ar fi de fiecare data inceputul de an cu bani putini si schimbari de legi si de oameni si de locuri si de toate alea.. poate ne-am bucura si noi de tara asta in care traim fara sa stim. Probabil va veni Tariceanu in locul actulalului Presedinte la sfarsitul acestui an sa dubleze salariile si sa tripleze pensiile din nou..
Dar macar avem netul si toti stiu ca "ne este deajuns" http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif
Beauty and Nature_Cavatina_Gheorghe Zamfir

..si "Zamfir & Emy - The Way (Calea)".

12 comentarii:

  1. Of Joju nu ma pot abtine sa nu spun ca si Mr Franklin Perez canta atat de frumos, atat de curat si parca fara a depune nici un fel de efort la nai, exista cd PANFLUIT VOL V , cd pe care l-am ascultat de mii de ori fara sa exagerez, melodii ff grele pe care Frenclin le interpreteaza cu o asa mare usurinta, de multe ori cred ca Gheorghe Zamfir are UN MARE MARE RIVAL.
    Ce sa mai zic frumoasa muzica, frumoase imagini, frumoase versuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cred ca si Maestrul Gh.Zamfir se uita cu respect si admiratie catre Lumea Andeana unde exista o indelungata traditie in muzic la instrumentele de suflat.
    Totusi, uite ce mai spune dalilahrios
    The King Of The Pan Flute
    Gheorghe Zamfir has won an overall 120 golden and platinun disc awards and sold over 120 million albuns.
    Romanian Musician who is a virtuoso of the Pan Flute..he begin playing at the age of 14

    RăspundețiȘtergere
  3. Joju pentru mine personal Maestrul Gheorghe Zamfir a fost, ramane si va fi un mare artist, un naist de exceptie, dar cu siguranta ca v-or veni din urma tinere talente care v-or straluci la fel de frumos ca si el. Totul depinde de noi, de mediatizarea care se face si binenteles si de cat de mult isi va dori artistul sa ajunga.
    Am amintit de Frenklin Perez tocmai pentru ca l-am auzit cantand life muzica ff grea de pe albumul mai sus amintit si ma impresionat f tare, eu cred ca daca Gheorghe Zamfir l-ar auzi , l-ar privi cu cata pasiune, usurinta si devotament canta eu cred ca si marele nostur naist ar ramane la fel de impresionat.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...muzica a inceput din natura...in fosnetul copacilor,in susurul apei..in ecoul muntilor si in vuietul marilor...apoi a intrat in sufletul oamenilor si Dumnezeu i-a binecuvantat cu minunea de a putea intelege,reproduce si amplifica aceste sunete aievea...unul dintre acesti oameni este si Gheorghe Zamfir..si e ROMAN!
    Va multumim RAZA pt ca faceti parte din acesti mesageri ai iubirii...MELODIILE VOASTRE IMI REAMINTESC CA AM INCA UN SUFLET..ca mai am inca vise,sperante ce trebuisc indeplinite...ne completati intr-un fel,cu muzica voastra..!va poop,va doresc atata bucurie cat raspanditi voi in jur..!
    Salutari Joju si multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce se intampla cu voi fanilor?E criza financiara ,nu de filmari si comentarii.Nu mai canta trupa sau ce s-a intamplat?Chiar nu mai merge nimeni la spectacole?Noi care suntem departe nu avem ce face,dar voi care sunteti aproape de ei......Va rog mai alinatine dorul cu cateva poze cu cei care au mai ramas in tara.De la cei plecati asteptam cu sufletul la gura sa ne trimita poze din vacanta lor.Alea vin mai greu,dar astea de aicea ar trebui sa vina tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai draga fana, "este" niste sacrificii de timp si uneori de bani care uite acum n-au mai fost posibile...
    dar poti sa crezi ca la ziua aceasta s-au adus informatii hot si s-a lasat fara comentarii?!
    eu voi lipsi din Bucuresti maine, asa ca dorintele voastre poate vor gasi ecou la persoanele care au mai alimentat aceasta pagina sau poate la fani noi
    dar tu ochialbastri0508 daca gasesti materiale proaspete pe youtube ne anunti si pe noi?..

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetelor pe file box,in data de 11 noiembrie este o melodie care nu apare pe CD.eu nu am mai auzit acea melodie.Ascultati si spuneti daca ati mai auzit-o .Ma refer la cele din Bucuresti ca poate au ascultato la vreun spectacol.Canta Andres cu Fabian.Aveti grija ca sunt doua melodii.Eu ma refer la prima.

    RăspundețiȘtergere
  8. asta fetelor? trebuie pus link (gen http://....) altfel orbecaim
    piesa e super !!! se numeste "Raza - 11.nov 2008 (2)"

    RăspundețiȘtergere
  9. MULTUMESC JOJU CA MAI CORECTAT.DAR ESTE VORBA DE "RAZA-11.NOV.2008(1)DAC VREI MELODIA NOUA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da ai dreptate .Acolo vorbesc despre cineva in timpul melodiei.Oare de cine este vorba?

    RăspundețiȘtergere
  11. buna.melodia din videoclipul 1 se numeste ojos azules si din al doilea videoclip irlandes amandoua se gasesc pe albumul traditional.iar pentru tine ochialbastri0508 am vazut ca mai cautat si ai zis ca vrei sa vorbesti cu mine iti dau adresa mea de mess gurytza_bebelusa

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".