sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Viernes




4 comentarii:

  1. sunt frumoase pozele,dar ceilalti din trupa unde sunt?Ma bucur ca vremea este inca buna la voi si mai pot face spectacole.asa mai castiga si ei ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani Raza>:D<
    sper sa treaca repede timpul si sa vina o data sfarsitul lui septembrie ca sa va pot vedea si auzi din nou>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase poze si cand e vorba de Raza mi se par extraordinare. Imi este dor de spectacolele lor, repet aproape de fiecare data, dar sincer nu ma pot abtine si totusi din cauza temperaturilor foarte scazute imi fac mereu griji pentru ei, este foarte greu sa susti un spectacol in asemenaea conditii.
    Primavara nu este chiar atat de departe, totdeauna am spus ca o data cu aparitia primului ghiocel incepe si natura sa se dezamorteasca si binenteles sa prinda viata.
    Doresc din tot sufletul ca noul an sa aduca pentru RAZA multa sanatate, mai multe contracte,o mediatizare mai mare si mai ampla si nu in ultimul rand cat mai multi fani.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumos e Andres...toti au cate un "acel ceva" care ii face speciali..au stiut sa-si foloseasca si sa-si dezvolte darul cu care au fost inzestrati... si acum ni-l impartasesc si noua...numai daca ne-am opri putin din drumurile noastre sa-i ascultam,sa fim curiosi la istoria lor ce razbate din melodii..stiu k unele mel sunt din folclorul lor sau de la alti renumiti cantareti dar conteaza atat de mult felul in care le canta!si dragostea pe care o pun in fiecare nota..!le multumesc ca au ajuns si in Rom,asa mai invatam si noi....si it multum si tie joju pt ca iti pasa..!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".