miercuri, 21 ianuarie 2009

No one here

  • Asaaaaa... Pai daca tot mi-a dat vedeta din Valea Jiului cu firma-n cap pe mail si mi-a gonit toti vizitatorii, ia sa profit eu de linistea asta si de faptul ca nu mai vine nimeni pe aici sa isi bage nasu', si sa public poza cu noi 3:
Sarmale+Gogoasa zis Joju+Ciorba'de'burta

  • Pai nici Alexa nu-i prin Bucuresti ca e plecata la neamurile ei. Cum nu stiati?! Da! Va spun eu: Alexa e australianca din Austria, (normal!) si e plecata tocmai in capitala lor de la ... cum ii zice dom'le, asa : la Bruxelles . Sau era la Berna ?.. Anyway, sper sa ma anuntati si pe mine cand se intoarce ca sa sterg prostiile de pe aici ca sa nu ma bate.
  • Precis "ochialbastri" o sa zica daca afla peste o luna ca nu crede ca-s eu in poza si jumatate din materialele de pe blog sunt scrise de altcineva iar eu scriu comentarii sub cel putin 10 id-uri false. Normal!
  • Aici se semneaza o petitie "Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008". A! stiati deja?! Cool.
  • Pentru maine s-au anuntat +15*C... Hot!
  • Acum daca tot nu mai sunt cititori, ce sa fac ce sa mai scriu ca nu mai am nimic. Iar cei/cele care gasesc materiale pe youtube nu-mi dau si mie...
  • CARLOS ! FABIAN ! CARLOS !! FABIAN !! CARLOS !!! FABIAN !!! Oare nu mai intra si ei pe aici pe pagina???! Nici ei? Aha.
  • Bye-bye.

11 comentarii:

  1. si totusi, ce s-a intamplat cu blogu? cine ce a facut?...se pare ca mi-a scapat ceva :-?? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. exista a optiune de a ascunde comentariile pe care si altii o folosesc from-time-to-time
    si eu obosisem sa tot alerg sa verific ce s-a mai comentat si am luat o scurta pauza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna joju..ma bucur ca blog-ul tau a revenit la normal...totusi am observat o anumita schimbare in felul tau de a scrie despre raza..
    banuiesc ca cineva nu ti-a apreciat publicitatea gratuita pe care le-o furnizezi..foarte rau... meriti tot respectul pt ceea ce incerci sa faci din acest blog...un loc in care oameni din toate partile isi impartasesc ideile despre o pasiune comuna...raza
    si nu zic asta pt ai ridica pe ei in slavi..dar ei au venit aici pt a ne impartasi din folclorul lor,din traditiile lor,din lumea lor...prin muzica pe care au ales s-o cante..si nu ne pot acuza ca ne place inventivitatea lor...(doar atragand lumea isi pot promova trupa si implicit castiga..nu? )
    intotdeauna vor exista argumente pro si contra...sper numai k aici vor fi dintr-aceia care stiu sa aprecieze...
    astept in continuare paginile tale f.creative...bye :)

    RăspundețiȘtergere
  4. care alexa e australianca?
    k eu nu ma simt....

    RăspundețiȘtergere
  5. intr-adevar asa este;si eu am intrat in fiecare zi,dar nu vedeam nimic,ma intristam,dar eram totusi constienta k esti sh u om,ai viata ta si poate nu ai timp sa scrii tot timpul...ne cerem scuze,totusi, pentru ca in ultimul timp nici noi nu te-am ajutat putin....macar moral

    RăspundețiȘtergere
  6. si pt k nu mai gaseam nimic pe blog,mi-am zis d c s nu fac sh eu cv??....asa k am facut 1 filmulet despre nativii americani si vreau sa vi-l arat sh voua...PS sa stiti k am investit multe sentimente sh am pus mult suflet in creearea lui.......:P
    http://www.youtube.com/watch?v=SUOpkJ8qnN4

    RăspundețiȘtergere
  7. si am gasit pe youtube ceva foarte intresant....uimitor.mie personal imi place la nebunie.se impletesc minunat instrumentele moderne si "the magic indian flute"....http://www.youtube.com/watch?v=lUJqQXh7PAY........sper sa va placa si voua!!

    RăspundețiȘtergere
  8. buna tuturor.salutari joju ma bucur ca a revenit la normal blogul.am noutati despre baieti pt toti fanii lor.baietii au plecat marti la Iasi si se vor intoarce martea viitoare.au plecat sa cante la un festival acolo.in uniriii mai sunt doar 3 dintre ei Marcelino,Andres si Luis.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pentru vorbele frumoase si va raspund cu o poza :)

    RăspundețiȘtergere
  10. hola joju quisiera saber que ha pasado con lobo porque no hemos vuelto a tener imagenes del grupo donde el esta......

    RăspundețiȘtergere
  11. you've got a big smile on your face :D

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".