marți, 23 decembrie 2008

Youtube

- casa iluminada musica navidad 3

Carol of the Bells - 2007 - Holdman Christmas Display


Pavel si Cleopatra Stratan - Mos Craciun (original version)

3 comentarii:

  1. Mos Craciun aduce an de an fericire, sanatate, noroc, prieteni buni, cadouri si, poate, putzina zapata. sa le gasesti pe toate langa brad alaturi de cei dragi tie! CRACIUN FERICIT!

    Santa Claus trae cada anos la felicidad, la salud, suerte, buenos amigos, regalos y , puede, algun nieve. Se pueden encontrar todos ellos cerca de l'arbol al lado de tus seres quridos! !FELIZ NAVIDAD!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fanilor Raza, unde sunteti? Haideti sa-i sustineti, toti cei care nu putem fi alaturi de ei, iar cei care le sunt alaturi acum de sarbatori ii rugam sa ne faca un cadou frumos si sa vedem noutati despre Raza, pe care ii iubim enorm si dorim sa petreaca cele mai frumoase sarbatori aici in Romania. Fie ca toate dorintele si visele lor sa se implineasca. Feliz Navidad pentru Raza si pentru toti fanii lor, din partea lui Roxy si Rodi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fanilor Raza, unde sunteti? Haideti sa-i sustineti, toti cei care nu putem fi alaturi de ei, iar cei care le sunt alaturi acum de sarbatori ii rugam sa ne faca un cadou frumos si sa vedem noutati despre Raza, pe care ii iubim enorm si dorim sa petreaca cele mai frumoase sarbatori aici in Romania. Fie ca toate dorintele si visele lor sa se implineasca. Feliz Navidad pentru Raza si pentru toti fanii lor, din partea lui Roxy si Rodi.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".