miercuri, 3 decembrie 2008

Quickies/Rapide

  • Dl Alexandru a participat cu tunul sau la show-ul de Duminica trecuta al Raza (apare in trecere si in filmuletul meu). "Tunul" era un aparat foto profesionist. Mi-a dat cartea sa de vizita si am gasit un mic video pe care il gazduieste la dailymotion. Pagina dlui Alexandru aqui
  • S-a intors Atik
  • Trupa este deocamdata tot la IOR/statia de metrou Titan


5 comentarii:

  1. Buna, tuturor fanilor RAZA
    Este prima oara cand scriu si vreau sa-i multumesc in primul rand lui Joju pentru acest blog si pentru faptul ca tine atat de mult la acesti baieti.
    Vreau sa le multumesc din suflet celor de la RAZA pentru muzica lor si lui Fabian pentru dansurile lui. Datorita lor fiica mea vrea acum sa invete sa cante si sa danseze, desi eu incerc s-o invat de foarte mult timp si nu ma lasa. MULTUMESC MULT DE TOT !
    In ultimele 2 saptamani sunt alaturi de voi in fiecare seara la IOR ( imi cer scuze ca pana acum nu am putut sa vin mereu, dar fara fiica mea nu prea pot sa merg nicaieri ) si sper sa pot sa va vad si in continuare. Multi pupici pentru Lobo, Carlos, Fabian, Atik si toti ceilalti.
    Multumesc tuturor celor care au numai vorbe de lauda la adresa lor. Ei au nevoie de sprijinul nostru.
    Celor care posteaza diverse "sugestii" la adresa lor vreau sa le spun doar atat: inainte de toate uitati-va in oglinda si apoi ganditi-va ca si ei sunt OAMENI care au sentimente ca noi toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. cu siguranta k nu sunt perfecti si nu sunt qm toti credem....sunt multe de care nu stim,dar ai dreptate:si ei sunt oameni si au sentimente.cu siguranta k nu mai au un loc cert unde canta din cauza unui comentariu idiotd p youtube kre sp"dak m intrebi p mn,pot s iti sp k sunt chisr stresanti,in fiecare zi aceeasi ora,acelasi loc,aceleasi dansuri stupide"din nefericire aqm cn vrea s ii vada trebuie s ii caute k s ii gasesca!!noua ne plac...cui nu ii plac s nu mai caute film q ei....pupik pt ei si pt toti fanii,in special pt u joju kre n ajuti ff mult!!iuli

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara tuturor

    Frumoase imagini din MACHIU PICCHU.
    Nu de mult am vazut un videoclip filmat in acea zona, videoclip cu muzica amerindiana.
    Sunt si eu interesata de istoria acelui loc.
    Felicitari pentru muzica aleasa, superbe melodi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai venit Dan Gheorghe! Multumesc pentru vizita si pentru ocazia de a-ti rasfoi blogroll-ul, am ajuns la asta si am ras pe saturate :D))) incredibil !!!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".