sâmbătă, 27 decembrie 2008

Parcul Unirii

"Numai" vreo 19 scurte inregistrari cu Raza in Parcul Unirii ne aduce ElianaCorina la Youtube upload-ate ieri 26 dec.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Si 69Gabinho69 are niste inregistrari mai vechiute adica de vreo 7 zile in urma.

4 comentarii:

  1. Joju trebuie sa iti spun ca Raza a avut un succes extraordinar in toata aceasta perioada ma refer in special dupa aparitia noului album, am inteles ca li se terminau toate cd inainte de a se termina spectacolul, iar doritori existau inca.
    Ma bucur ff mult pentru ei,SUNT CEI MAI TARI

    RăspundețiȘtergere
  2. De pe noul album Raza VIII FUEGO exista o melodie care ma impresionat ff mult si anume EL AMOR, Carlos este cel care recita sa ii zicem si cateva cuvinte in limba romana. Practic este singurul CD in care canta baietii in formula complecta " FORMULA DE AUR CU FRANKLIN PEREZ".
    Un album cu adevarat reusit si cu siguranta deja a-ti auzit, iar daca nu vi le recomand cu toata dragostea trei melodii super : SE FUE, OAVALENA DE MI AMOR, VERVENITA.

    RăspundețiȘtergere
  3. que bueno tener de nuevo noticias del grupo raza, felices fiestas, y por favor enseñenlen a bailar mas a la chica por que se ve que no tiene nada que ver con raza de ecuador se ve que es rumana y se esta perdiendo la originalidad del grupo. un saludos a todos los muchachos y esperon que disfruten con todas sus familias

    RăspundețiȘtergere
  4. que bueno tener de nuevo noticias del grupo raza, felices fiestas, y por favor enseñenlen a bailar mas a la chica por que se ve que no tiene nada que ver con raza de ecuador se ve que es rumana y se esta perdiendo la originalidad del grupo. un saludos a todos los muchachos y esperon que disfruten con todas sus familias

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".