marți, 16 decembrie 2008

Cavalleria Rusticana - Intermezzo





Cavalleria rusticana (Rustic Chivalry) is an opera in one act by Pietro Mascagni to an Italian libretto by Giovanni Targioni-Tozzetti and Guido Menasci, adapted from a Sicilian short story written by Giovanni Verga. Considered one of the classic verismo operas, it premiered on May 17, 1890 at the Teatro Costanzi in Rome. Since 1893, it has often been performed in a so-called Cav/Pag double-bill with Pagliacci by Ruggero Leoncavallo.

(From Wikipedia, the free encyclopedia)


Varianta la nai (Panflute) artist = necunoscut




- Scurta informare: 13,14 si 15 dec Raza nu au fost regasiti la locurile obisnuite, probabil vremea rea ii tine in case.

Later edit: zvon foarte recent: baietii canta toti la Unirii

3 comentarii:

  1. ai dreptate Joju ca Raza nu a cantat zilele acestea din cauza vremii.astazi au avut spectacol,dar nu stiu unde.sper sa fi fost cineva si sa ne trimita si noua cateva imagini sau filmari.mai au putin si cei 2 pleaca.sa-i mai vedem putin pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo de melodia cantata la nai. Nu pana de mult adoram toate instrumentele cu clape, dar se pare ca de cand cu Raza am inceput sa ador instrumentele de suflat si cred ca unul din preferate ramane naiul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Are dreptate ochi albastri, cat de curand CARLOS SI FABIAN v-or pleca, cei drept pentru o scurta vacanta binemeritata si am dori si noi cateva inregistrari cat mai recente cu baietii. Imi va fi ffff dor de ei, FORMULA COMPLECTA

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".