luni, 8 decembrie 2008

Parodie la "Dansez pentru tine"


Adela şi Călin Popescu
O noua editie de sarbatoare "Dansez pentru tine" - de Sf. Nicolae
Seara de gala la Pro TV, unde o noua editie a emisiunii Dansez pentru tine a uimit fanii, chiar daca al saselea sezon s-a terminat si si-a desemnat castigatorul.


Parodia piesei "Oops, I did it again!" este spumoasa piperata cu aluzii sexuale bine potrivite. Vocea interpretului are un timbru foarte placut si interpretarea este stilul "strans de nas" si very lazy (foarte lenes). A fost o surpriza de proportii din partea Adelei si a fratelui ei ..si a actorului Pavel Bartos. http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/78.gif

Si apropos de "Micutzul" Wilmark din juriul de la "Dansez pentru tine", pe pagina scolii lui de Salsa: SALSAENRUMANIAWILMARk gasim doua poze interesante cu Carlos ( foto1 si foto2) intr-un band de-al casei . Aceste imagini ne-au fost pescuite din largul Internetului de Alexa careia ii multumimhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/67.gif

Later edit: super-mega-extra-site CLUB SALSA 3
si Salsaloca

4 comentarii:

  1. ai dreptate.este Carlos.eu l-am mai vazut intr-o fotografie din disco salsa ,dar mai veche.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte adevarat , Carlos a avut si are cred eu si in prezent diverse contracte cu cativa artisti f cunoscuti de ex. Pepe, dupa cate am inteles el a dansat intr-un videoclip de-al lui, datoria noasta este sa depistam care este acela.
    Intr-adevar Carlos este un dansator desavarsit, am specificat de mai multe ori acest lucru si merita sa ajunga cat mai sus pentru ca are potential.
    Saptamana aceasta o sa intru si eu in posesia noilor albume si as as avea o intrebare pentru tine Joju : melodia Kema este cumva pe unul dintre noile albume??

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu,nu este pe nici unul din albume.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".