sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Sf Mihail si Gavril


La multi ani Gabriela, Gabriel, Mihaela si Mihai !

11 comentarii:

  1. multumesc ptr. urare joju.ce se mai aude de raza astazi?

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI OCHIALBASTRI, TE PUP AVETI GRIJA DE VOI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Joju simt nevoia sa aduc si eu cateva multumiri pentru duminica trecuta Grupului Raza
    Abea acum am avut puterea sa vizionez tot ce am reusit sa filmez si joju maine si daca pe moarte oi fi trebue sa iti trimit niste imagini cu doua dintre melodiile de pe noul album , dar am sA te rog sa le pui pe blogg, pt ca sunt rupte din rai.
    BAIETI MULTUMESC DIN SUFLET CA DUMINICA TRECUTA NE-ATI INDEPLINIT DORINTA DE A FI CAT DE CAT IN FORUMULA COMPLECTA . ma uitam peste filmari si trebuie sa va spun ca au fost magnifici, au dansat din tot sufletul lor , au dat tot ce a fost mai bun din ei, pentru asta ii iubesc , ii respect si sper sa o tina tot asa.
    Rog din tot sufletul razele daca reusesc inaintea mea sa iti trimita filmarile sa o faca una dintre melodi se numeste SE FUEI nu stiu daca am scris corect, dar e superba, Franklin este un maestru atunci cand e vorba de a transmite mesajul melodiilor, a transmis atat de bine incat o fredonez chiar si pe strada.
    MR FRANKLIN PEREZ iti multumesc in mod special , pentru duminica trecuta , esti genial atat tu cat si restul grupului.

    Joju trebuia sa scriu in aceasta seara, pentru ca doar acum am reusit sa revad filmarile, si am simtit nevoia sa o fac.

    RăspundețiȘtergere
  4. PENTRU GRUPUL RAZA
    Baieti sper ca la urmatoarea intalnire , sa va fac si eu o surpriza,binenteles una cat se poate de placuta, voi veni la Bucuresti insotita cu cateva manechine si manechini deja incep sa raspandesc microbul Raza si la mine in zona , cu siguranta va veti simti la fel de bine poate chiar si mai bine decat duminica trecuta.
    CRISTINA BONIVARTH

    RăspundețiȘtergere
  5. Si va mai rog baieti macar asa din respect pentru unele fane care chiar va iubesc si va admira ca artisti, mai dati si voi cate-un semn de viata.
    Avem nevoie de acest lucru, stiu sigur ca citit mesajele noastre , dar totusi nu puteti fi suparatI chiar pe toate.
    Trebuie sa existe o punte de legatura intre voi si noi, iar acest blogg este o sansa sigura, ca sa fim aproape unii de altii/
    Si voi nu puteti trai fara fani . iar noi fanii simtim nevoia in permanenta sa fim aproape de voi chiar si prin intermediul acestui blogg.
    CRISTINA BONIVARTH

    RăspundețiȘtergere
  6. ok, am auzit si eu/noi piesa "Se fue" dar inregisrarea mea are niste interferente si n-am putut s-o public
    ma bucura sa imparti cu noi inregistrarile, gracias !
    dupa ce le primim vei primi si tu o surpriza de la noi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. cryss, vor interactiona cu noi in primul rand artistic
    iar pe blog da-le timp sa se adapteze la noile date si poate o vor face cand vor considera ca este cazul sau poate vor deschide o pagina proprie candva
    multumesc pentru pretuirea pe care o arati paginii joju-ro ;)
    s-ar putea sa interactioneze zilnic cu fanii telefonic si astfel sa nu mai aiba timp si pentru internet

    RăspundețiȘtergere
  8. inteleg nevoia de a avea vesti mai dese si comunicare mai directa cu ei, daca va fi o persoana care sa-i sune zilnic sau la fiecare 2-3 zile ar fi o bucurie si pentru mine, eu unul nu sunt in situatia sa ii sun frecvent si sa le pun intrebari :(

    sunt totodata dezamagit de dezinteresul aratat de vizitatori pentru versurile cantecelor Raza si pentru materialele care infatiseaza imagini despre Ecuador

    dar poate cand iarna se asterne veti fi interesate/interesati mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Joju nu este vb despre o adaptare a grupului, ci pur si simplu sunt f suparati pe unele comentari, informatii legate de viata lor personale,informatii transmise de unele fane anonime sa zicem cu aproximatie si asta e, sa nu uitam ca ei sunt foarte orgoliosi avand totodata personalitati ff puternice.
    Eu stiu f sigur de ce nu mai intra , dar eu totusi sper ca in urma mesajelor trimise de mine si de alte fane adevarate sa zicem, sa ne mai salute macar asa din cand in cand ,o data pe saptamana , cu o simpla salutare, si c-am atat.
    Oricum eu ii inteleg , le doresc tot binele din lume, DUMNEZEU sa aibe grija de ei, sa ii protejeze si sa nu uite ca sunt oameni pe lumea asta care chiar ii iubesc, pretuiesc si mai ales ii respecta ca artisti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si inca ceva legat de legat de acele imagini , eu dupa ce am venit de la mare ,in luna lui iulie am fost atat de impresionata de GRUPUL RAZA incat am inceput sa ma documentez , informez despre tot ce inseamna ECUADOR .COLUMBIA , PERU istoria inccasilor am vazut sute de imagini cu aceste zone si sunt sigura ca multe dintre vizitaoarele bloggului au facut c-am acelasi lucru.
    Da sunt impresionante imaginile , eu le-am mai vazut ce-i drept.
    Iar legat de versuri, din pacate nu cunosc limba spaniola . dar crede-ma ca am scris de fiecare data toate versurile care au aparut pe blogg. cu melodiile interpretate de Raza/
    OK ma duc si eu la culcare va las NOAPTE BUNA pe maine.

    RăspundețiȘtergere
  11. la multi ani!tuturor celor sarbatoriti. cu intarziere ce-i drept...

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".