sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Sábado

THIS IS HOT! Fanii ne scriu :


Eram azi in Carrefour Orhideea, intr-un magazin cu haine, si am ramas placut surprinsa cand am auzit melodia Uyuni a Razei. :)
Si am mai auzit odata o melodie de-a lor intr-un magazin din Unirii. Tot mai multa lume incepe sa asculte Raza...chiar si in locuri publice.
by emma

am fst azi la raza. au cantat la ior. lobo, carlos, fabian, mamaliga, marcel si ink doi tipi noi
anonymous


Asteptam o poza sau chiar doua de la cei care au ajuns azi la show si daca au si pozat. Si daca au net. Deci da. Care este.

15 comentarii:

  1. Ar fi super ca atunci cand mergem la cumparaturi prin magazine si market-uri sa auzim piesele trupei Raza. Mie chiar mi s-a intamplat, in cateva market-uri sa aud unele melodii care aveau sunete asemanatoare ca si cele ale trupei Raza si ma bucuram crezand ca i-as auzi pe ei, dar din pacate dupa cateva secunde imi dadeam seama ca ma inselam. Ar fi extraordinar ca acest "microb",cum spunea d.Criss sa se raspandeasca peste tot. Astept cu nerabdare sa mai treaca cate o zi si sa mai pot afla cate ceva despre ei. Los quero mucho Raza, muchos besos a todos.(Roxi,Baia Mare)

    RăspundețiȘtergere
  2. au cantat la ior? ce e ior? nu mai canta in herastrau weekendurile? azi am trezut pe acolo pe la 4 jumate si nu era nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parcul IOR
    cartier TITAN
    poate n-au mai mers in Herastrau 8|

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNA SEARA FANELOR


    As dori sa mentionez si eu doua aspecte : e super ca a inceput lumea sa asculte acest gen de muzica, incet, incet lumea va dori sa asculte muzica de calitate, acesta este doar inceputul , daca mass media ar mediatiza mai mult,lucrurile s-ar misca mai repede si un al doilea aspect in ceea ce le priveste pe anonime vreau sa va aduc la cunostiinta ca melodia UYUNI ESTE O MELODIE CANTATA DE FOARTE MULTE FORMATII AMERINDIENE . printre care si RAZA, deci in concluzie melodia nu le apartine, dar o interpreteaza intr-un mod deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  5. haaai cryss
    lasa-ne si pe noi sa credem ca mai este cate un dj pe la cate un en-gross care a dat de pagina mea sau chiar de trupa in oras, si a hotarat sa puna chiar Raza la el la job;)
    parca ne mai creste un pic pieptul de mandrie
    ne impaunam si noi un pic ;)
    SOUNDS GREAT !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. OK Joju

    Ai dreptate,chiar e posibil sa fi fost cd cu Raza.
    Si eu imi doresc ca lumea sa asculte aceasta muzica si im mod special RAZA.
    Nu din rautate am spus ce am spus, e normal sa mai aduc si eu la cunostiinta vizitatotiilor acestui blogg unele informatii.

    RăspundețiȘtergere
  7. saptamana viitoare unde cantati si la ce ora, m-ar interesa mai mult programul de la obor...dak imi puteti raspunde ar fi frumos,,,Ca nu v-am mai vazut si ascultat saptamana asta deloc, :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Corect este Letiţia nu Laletitia.


    Gina

    RăspundețiȘtergere
  9. La Obor încep cam pe la ora 17.00 .

    RăspundețiȘtergere
  10. carmenssita: o sa mai intrebam si duminica, urmareste blogul, insa pozitia de la BO va ramane cred stabila, din cate am inteles eu baietii sunt cât de cât multumiti acolo

    RăspundețiȘtergere
  11. Gina se pare ca amandoua am botezat-o pe d-ra LAETITIA, sub aceasta identitate sa prezentat.
    Corect sau nu asta este. Fiecare are dreptul sa se prezinte cum vrea.

    RăspundețiȘtergere
  12. apropo d melodia UYUNI = este SUPERBA(este preferata mea)!!!! baietii au cantat-o si ieri si azi... MULTUMESC MUUUULT de tot!!!
    sper ca intreg bucurestiul sa faca o "manie" pt muzica pe care Raza o canta,k in ultimu timp ne-au (special m-au) cam intoxicat trupe d'astea promovate excesiv, rasarite peste noapte care nu au nici sare, nici piper...

    Raza rules!!
    pupix dulce pt toti

    RăspundețiȘtergere
  13. Ne-am bucura daca am vedea mai multe filmari cu Raza, sunt sigura ca sunt multi care filmeaza, cel putin pt cei care nu-i putem vedea. Si de cealalta jumatate din trupa nu mai stie nimeni nimic, nu-i filmeaza nimeni. Vreau neaparat sa mai cumpar 2 CD-uri cu Raza, oare le-ar trimite prin posta,oricum o sa iau legatura cu ei. Pacat ca nu mai intra pe blog.(Roxi,Baia Mare)

    RăspundețiȘtergere
  14. pt roxi: da-mi mailu tau sa vb, vedem cum facem cu cd

    RăspundețiȘtergere
  15. Pt Alexa adresa fratelui meu:inkumario@yahoo.com(Roxi,Baia Mare)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".