marți, 18 noiembrie 2008

Martes

Parcul I.O.R. - statia de metrou TITAN

~= RELAMPAGO =~



Raza +2

19 comentarii:

  1. Am ajuns dupa o ora cu metroul la Titan.
    La Unirii tunelul dintre cele doua magistrale este aglomerat de parca ar fi un miting, se avanseaza catre scara rulanta in randuri la pas.
    Zona este mai populata de ciudati decat la Bucur Obor. Se pare ca primariile de sector le mai aproba doar spre periferie. Sevoia parea un pic racit.

    Poate nu este cea mai fidela interpretare a cantecului, artistul mai adauga in inregistrarea de zi, cateva versuri iar la prima strofa cred ca mai improvizeaza ceva. Cred ca la youtube gasim interpretarea conform versurilor scrise.


    Cei doi membri noi nu m-au convins inca de compatibilitate cu trupa Raza. Vom vedea cu timpul..

    La Bucur Obor nu i-am mai gasit pe ceilalti (Atik+AndresJaume+John+draM). Cred ca erau la Tineretului.

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar Fabian[Sevoia}este racit.La frigul care este afara este de asteptat.Bea o gura de "GRAPA"sa te incalzesti Fabian.

    RăspundețiȘtergere
  3. me enamoras me enamoras me enamorasz....Cada blanco de mi mente Se vuelve color con verte Y el deceo de tenerte Es más fuerte, es más fuerte Sólo quiero que me lleves de tu mano por la senda y a traversar el bosque que divide nuestras vidas. hay tantas cosas que megustan hoy de ti. me enamoras que me hables con tu boca me enamoras que me lleves hasta el cielo me enamoras que de mi sea tu alma sonadora esperanza de mis ojos sinti mi vida no tiene centido sinti mi vida como un remolino de senisas que seban ooooo volando con el viento...yo no se si temeresco solo se que aun deceo que me des luz a mi vida es los dias leeme bien los labios te lo digo bien despacio por el resto de mi vida quiero ser tu compania hay tantas cosas que me gustan hoy de tyyyy
    me enmoras me enamoras me enam oras
    me enamoras me enamoras me enamoras

    te estrano megustas muchicimo te necesito(.....)(.....)

    RăspundețiȘtergere
  4. muchas gracias mi vida.me haces mucha falta.te amo.tu julieta

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ”Julieta”.

    Sper că şti şi româneste ca să înţelegi ce voi spune acum.

    Foarte romantic dar sentimentele care le ai pentru persoana X nu cred că e cazul să le înparţi cu toată lumea care scrie pe acest blog. Părerea mea este să te întâlneşti cu persoana şi să i le spui personal. Aceste rânduri scrise de tine sunt probleme personale (intimitatea ta) şi nu trebuie înpărtăşite decât cu persoana în cauză.

    Să nu iei în nume de rău aceste rânduri, dar mi se pare mai corect aşa.

    O zi bună.

    P.S. - acest blog este făcut strict pentru a ne spune opiniile despre formaţia Raza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesaj pentru d-ra anonim, cea care a trimis mesajul pe data de 20


    Mi-ar face o deosebita placere sa iti cunosc identitatea. Este f usor sa faci afirmatii ascunzandu-te in spatele anonimatului.
    Ti-ai pus intrebarea daca Julieta,sa o numim si noi asa, nu este de la noi din tara??
    O sa te rog sa te uiti un un pic la comentariile din urma si iti vei da seama cine este aceasta persoana.
    Eu personal le multumesc celor din Columbia, Ecuador etc. pentru mesajele trimise in mod special grupului Raza,prin intermediul acestui blogg.
    Baietii au nevoie de sustinera compatriotiilor lor si de asemenea de mesajele de incurajare , de apreciere atat din partea noastra cat si a celor de dincolo de ocean.
    ANDRES MULTUMIM CA AI INTRAT PE BLOGG.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei se paare ca suntem martorii unei mari iubiri dintre Andres si Julieta.
    Ce frumos.
    Joju cred ca este inca unul dintre motivele pentru care ar trebui sa fi mandru de bloggul tau.
    Iti dai seama??
    Mii de km ne desparte de Columbia si dragutii de ei sau regasit prin intermadiul bloggu-lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mai revin cu un mesaj

    Nu incurajez aceste mesaje, sa se inteleaga, dar trebuie sa recunoastem ca este pentru prima data cand asistam la un asemenea eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  9. mai cryss,tu esti geloasa,lasa draga gelozia ca ai sot....si eu il iubesc fff mult pe lobo dar si alte fete au voie sa-l iubeasca pt ca nu sunt geloasa,iar acest blogger este pt toata lumea sa-si spuna parerea etc...Bafta RAZA,te iubesc lobo mult,mult,mult!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. mi amor me haces muchicima falta sin ti no puedo vivir.... te estrano vida mia.....
    por un beso tuyo llegaria hasta el cielo princesa
    amada mia mi julieta
    tu admirador platonico RO...

    RăspundețiȘtergere
  11. trebuia sa fiu geloasa???
    nu sunt;))
    imi place enorm de mult Andres din prima clipa in care l.am vazut..si acuma mai tin minte privirea lui:X.dupa ce au plecat de la Baia Mare, eram ff trista si nimic nu ma facea sa zambesc.ma bucur pt el;))va ador baieti:X:X:X
    salutari si pupici de la Baia Mare:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. los mes es para mi (julieta).pero mi romeo non es andres.es una persona que amo muchisimo es que...nada.es mi romeo soy su julieta.

    RăspundețiȘtergere
  13. da julieta, stiu ca sunt pt tine mesajele;))
    da stai putin, tu sti romana?

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai anonimo

    Tu nu prea esti intreaga la minte .
    Daca nu intelegi limba romana atunci nu stiu la ce mai faci galagie, ca lumea sa scrie pe limba ta.
    Ai trimis un mesaj Julietei sa nu isi mai exprime sentientele pe blogg.PAI TU CE FACI? DE CAND AI APARUT PE AICI NU AI FACUT NICI O AFIRMATIE LEGAT STRICT DE MELODIILE BAIETIILOR.
    Si apropo asa ca sa oftici.
    Daca ar fi sa imi refac viata cu unul dintre baieti, afla anonimo ca arat ffff bine, si sunt libera sa o fac.
    Incearca sa te rezumi strict de subiect, daca poti, pentru ca eu cred ca esti afoana fato.
    Cumpaara si tu macar niste albume de la baieti dupa care mai vb.
    Si fa bine si arata-ti fata .
    Sau nu ai curajul. Esti la fel de urata ca si sufletul tau negru.
    Daca mai faci o afirmatie la adresa mea te fac cu ou si cu otet.

    RăspundețiȘtergere
  15. Fetelor mesajul meu nu este de a va provoca.
    I-am dat un raspuns anonimei care sa legat de d-ra din Columbia.

    O sa ma intrebati de unde stiu??
    Pai mai cautati si voi prin mesajele din trecut mai exact din data de 12 cred cand Andres asa sa semnat ia dat un raspuns d-rei in cauza si acolo veti afla identitatea fetei si numele real.
    Daca e asa cum cred eu este ffff frumos.
    Iubirea este un sentiment deosebit, este un dar de la Dumnezeu si nu uitati marea iubire doar o data in viata o intalniti.
    Succes Andres si Julieta.
    Va pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  16. criss, serios acum, nu te mai agita atat, de ce sari asa in sus?...Esti singura care are parte de un astfel de tratament. Te sfatuiesc prieteneste: Lasa-i sa spuna ce vor si cum vor atata timp cat nu te priveste direct problema! Iti faci rau mai ales pt ca am impresia ca in loc sa-ti pastrezi imaginea de pana acum, esti foarte incisiva si rautacioasa. Sunt convinsa ca te-au deranjat unele mesaje, dar daca vezi cum stau lucrurile mai bine te abtii sa faci alte comentarii, nu de alta, dar am observat ca se intorc impotriva ta, si e pacat sa-ti faci asta cu mana ta. Ce scriu oamenii astia in mesajele lor de amor, ii priveste doar pe ei. Nu are nimeni dreptul sa se bage si cu atat mai mult sa foloseasca un limbaj de genul asta. Nu suntem aici ca sa ne facem cu "ou si cu otet", pt asta s-au inventat pietele si targurile. Daca mai apare un mesaj care te deranjeaza, mai bine te abtii, pt ca incercand sa te aperi sau sa-i aperi pe altii, esti gresit (sau poate corect, nu sunt eu in masura sa judec) perceputa. ;) Pana sa li se innegreasca altora sufletul, ti-l innegresti inutil pe al tau.

    PS: criss, dupa cum ai vazut intr-unul din mesajele de aici, nu este vorba de andres, doi la mana nu conteaza cine e, este treaba lor!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Helo anonima de la 18:40

    Auzi nu am stiut ca anonima de dinaintea ta are nevoie de un avocat de aparare.
    In primul rand dati-va identitatea pe fata, sa vedem daca aveti bunul simt sa stim si noi cu cine avem de aface, in al doilea rand nu m-am asteptat sub nici o forma sa aveti o reactie atat de nociva, exploziva legat un eveniment atat de frumos pe care eu l-am descoperit.
    Iainte de a mi te adresa era mult mai bine daca mai citeai si tu din comentarii si ai fi observat ca eu am laudat si nu am criticat asa cum a facut cea pe care o aperi. Ea a facut observatie d-rei din Columbia.
    Ideea este alta, mi-am exprimat-o cu siguranta nu este nici o confuzie si bravo lor.
    SI inca ceva eu nu mi-am creat o imagine, pe acest blogg, eu asa sunt si in realitate si pe bune chiar nu ma intereseaza parerea voastra , asa ca incearca si tu sa nu iti mai faci griji pentru mine.
    Ar fi ideal daca a-ti vorbi si voi de muzica grupului, de cand intrati pe blogg nu faceti altceva decat criticati si iar criticati.

    RăspundețiȘtergere
  18. Joju scuze pentru comentarii


    Dar cu siguranta din aceste comentarii ne putem da seama ce urmaresc unele d-re. Ma intreb de ce nu a facut comentarii asemanatoare o fana care si-a expus identitatea si care acceseaza acest blogg de foarte mult timp.

    Aceste anonime sunt sa zicem ff indragostite de baieti si se leaga de cele care intr-adevar sunt interesate de muzica baietiilor in mod special.
    Le-as mai intreba daca cunosc si ele cateva melodi, versuri etc si cate albume au cu baietii.
    Am observat ca aceste individe de cand au intrat pe blogg nu trimit alte mesaje de cat : te iubesc lobo
    O fana adevarata trebuia sa reactioneze cu totul altfel.
    Imi pare rau ca inca nu pot vorbi despre proiectul meu , dar sunt ff curioasa cum ar reactiona aceste individe cand ar auzi despre ce este vorba, oare ar crapa ? sa spun????

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".