miercuri, 26 noiembrie 2008

Hai sa fim fanatici :D

Haideţi să ţipăm! Haideţi să ne isterizăm! Haideţi să facem fixaţii ! Haideţi să umplem pereţii cu pozele idolilor ! Haideţi să umblăm mereu cu căşti la urechi ! Haideţi să ne adunăm într-o gaşcă şi să ne îmbrăcăm în haine de aceleaşi culori sau model !http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/35.gif Haideţi să organizăm o aventură într-o ţară sud-americană ! Haideţi să vânăm în magazine produse importate din America de Sud ! Haideţi sa le ducem 5 oale de sarmale şi 3 de ciorbă de burtă de Crăciun! Apoi mămăliguţă si aripioare de pui la Revelion ! Haideţi să triem produsele alimentare şi după provenienţa lor .. exact : sud-americană ! Haideţi să avem din nou 14 ani :D))http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif

PS: Marca Quechua este foarte importantă evaluând cele câteva rezultate aduse de google: corturi, echipamente pentru excursionişti şi sportivi, şamd.
PS2: Este bun entuziasmul iar fanii constanti si romantici sunt poate aceia "de drum lung".
Later edit:

10 comentarii:

  1. De mai demult imi doresc ca vreodata sa pot face o excursie in America de Sud si parca mi-ai ghicit gandurile prin aceste fraze. Cand am auzit ce feluri de mancare le place fiecaruia dintre membrii trupei chiar am zis catre mama ca le-as prepara eu si i-as servi,daca as fi apropa de ei.Asta imi si doresc cel mai mult sa-i cunosc mai bine si sa pot fi alaturi de ei.Va iubesc RAZA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu mamaligutza cu smantana am papat aseara :-) (asta a fct mama, si fitzi siguri k fara intentie...)
    eu zic sa ne limitam la a asculta muzica lor, iar o data pe an sa mergem la joju acasa si sa il batem de sa-i sara apa'n cap, k ne da numai idei proaste!!! :-)))
    ce zicetzi? raspundeti redepe la indemnu meu, k pana ne hotaram noi trece anu asta...

    va pup

    RăspundețiȘtergere
  4. uuuuu, I'm scaaaared, ouchhhh !

    da' intreb si io asa, ma bateti cu zapada ? :))

    ca facaletzu e la mama ta sa faca mamaligutze d-alea de pui multe-multe mereu-mereu

    RăspundețiȘtergere
  5. hai sa mergtzi la psihiatrie

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand vreau sa-i spun acestui anonim ca fiecare are dreptul sa exprime ceea ce gandeste si sa faca ceea ce simte, in al doilea rand pe la psihiatrie ai putea trece tu deoarece cred ca ai o problema, ti-ar prinde bine. A si fi atent(a)cum scrii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt anonim: Daca ai nevoie de mai multi insotitori ca sa te internam, nu cred ca te va refuza cineva...Eu una sunt dispusa sa ajut un/o biet/biata nebun/a...

    Oare unii nu se pot abtine de la astfel de comentarii...
    din cate stiu eu este un blog dedicat trupei raza si se accepta comentariile legate despre ei si diferitele glumite... of c lume..

    RăspundețiȘtergere
  8. pt anonim: auzi pisi, tzitzi, sau alte apeletive(demne de tine :-O ) 1.rand: dak mergem undeva, mergem la psiholog, k psihiatru e altceva(da ce sa stie anonimu d la dalga....)
    2.rand: dak mergem, tu esti deschizator d drumuri
    3.rand: vezi-tzi lungul nasului

    pt toata lumea care intra si vede comm: scuze k ma aplec la nivelul asta, da m-am saturat d "anonimi" care sigur au cont p blog, da cand fac comm d'astea aiurea, nu au coloana vertebrala sa isi zica numele... mi-e scarba!!!
    scuze inca o data

    pupix pt raza, joju, dia si fanii adevaratzi

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vrut sa scriu mai multe ieri, dar mai bine ma abtin, despre acesti anonimi am aceeasi parere ca si alexa, isi ascund identitatea pt a face astfel de comentarii.Bravo fetelor!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".