joi, 9 octombrie 2008

Raza - Octombrie 9


  • Trupa: Carlos, Andres, Sevoia, Herculito +Marcel+Juan+Dsoara+Copil
  • Sevoia a lasat vulpea pentru vara viitoare si a ramas la bentita, sa speram ca nu-l ia frigul
  • O doamna s-a alaturat la dansul lui Carlos :))
  • Mai multe poze aici. Nu le pot incarca pe toate deoarece pagina s-ar incarca fff greu.

11 comentarii:

  1. sant super pozele joju.esti norocos ca-i poti vedea in fiecare zi.te rog salutai din partea mea si ureazale succes in continuare.sper sa-i vad si eu curand.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Soy un fan dell vostro grupo. Me gusta su música por la originalidad. Muy bueno lo que hacen! Un gran beso para todos especialmente para Sevoia! Él es tan dulce! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. fanelor mai dati si voi un semn de viata.haideti sa mai comentam pozele si stirile despre raza.cine este un fan adevarat scrie mereu cate ceva nu numai o data la o sapt.eu si joju va asteptam cu noi coentarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor, da' publicatzi poze cu voi ca daca va vad baietii, poate le treziti interesu' ;))
    Nishte date, un nr de telefon alea alea ;))
    Nu shtitzi de unde sare iepurashu' ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim aici nu sant matrimoniale.noi vb despre ei pt ca sant niste oameni super si ne place muzica lor.daca ei vor sa isi cunoasca fanele poate sa ia legatura cu joju si el ne comunica.cum ne poti cere asa ceva si nici macar nu te prezinti tu.

    RăspundețiȘtergere
  6. N-o lua personal, ddddmaria28 ;))
    Nici nu mi-am pus problema k nu v-ar placea muzica lor shi k nu atzi admira talentul muzical al lor...
    Insa unele commenturi releva 'putzin' mai mult decat dragostea pentru ceea ce face intreaga trupa... So... nu sunt kiar matrimoniale, nu ma intzelege greshit, dar n-ar fi frumos ca anumitzi membrii din Raza la care se fac referiri (pupici, complimente etc.) sa stie si ei de cine sunt 'pupatzi'? ;)) Poate va 'pupa' si ei inapoi... si va returneaza complimentele ;))
    Iar numerele de telefon sunt ca sa primeasca informatii despre ei chiar de la sursa... E o oportunitate si asta pentru anumite fane mai 'inraite'... nu-i ashea? ;))
    N-o lua chiar ashea in serios... Shi nu te inflacara ashea tare ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. "Anonim", un "gran beso" si pentru tine. Asta ca sa nu te simti nedreptatit :)) Si pune-ti si tu o poza, cine stie, poate ne reorientam!!

    RăspundețiȘtergere
  8. bine anonim misterios cum spui tu.complimente le facem pt ca merita si pupici eu una le trimit pt ca i cunosc.dar mai bine sa ne limitam la comentarii despre muzica lor si nu la altele pt ca anumite lucruri nu se discuta in public.mai bine spune tie iti place acest tip de muzica?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt. ariel: Muchas gracias para el besito, Ariel... Insa nu cred k e cazul sa ne reorientam k shi eu sunt fata :P
    Pt. ddddmaria28: Normal, imi place acest tip de muzica... altfel n-ash mai frecventa blogul lui Joju, nu? :P Anyway, sper k nu ai receptionat commenturile mele ca fiind o instigare la o 'cearta intre fete'... Eram shi eu putzin ironica :D, tocmai d-asta nici nu era cazul sa te agiti. DAR, cum ai zis shi tu, sa ne limitam la subiectul Raza si sa nu degeneram in altele ;))... cel putzin aici...

    RăspundețiȘtergere
  10. pupici ca intre fete si pentru tine anonim.ma bucur ca iti place raza si ca ni te-ai alaturat noua grupului de fane(i).

    RăspundețiȘtergere
  11. pfff...cata ironie e pe aici...
    Faci o treaba foarte buna joju si poze sust chiar foarte reusite,chiar iti apreciez munca cu cat ca nu am timp sa ma uit zilnic ce a mi aparut nou,oricum ma bucur ca mai aflu cate cv despre baieti.
    si eu sunt de acord cu maria ai foarte mare noroc ca ii poti vedea zilnic

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".