duminică, 12 octombrie 2008

Raza - Octombrie 12


  • Am ajuns tarziu cand nu mai era soare asa ca pozele sunt slabe
  • Nici filmele nu sunt mai clare dar sunetul este ca si cand ar fi fost soare:)
  • Se adunasera vreo suta de oameni
  • Se intunecase si pe la 19 cand am plecat se adunasera si mai multi spectatori
  • Cantecele lor se aud si din paracul de distractii si de la Romexpo si de la Restaurant Herastrau
  • La plecare fluierele lui Andres si Fabian se auzeau "heavenly"
  • Concluzie: niciodata nu te poti satura de ascultat cantecele Raza.
Atentionare: Aveti grija sa va salvati inregistrarile video de la FileBox catre care am pus link-uri aici pe blog, deoarece ei le sterg fara preaviz dupa aproximativ 31 zile. Deja mi-au sters 3-4 filme :(
Video 12Oct2008


NOU!!!: super video din 11 octombrie Herastrau

Filme ce vor fi sterse la miezul noptii: din 10sept si tot din 10sept
Alte materiale Raza: 1, 2, 3, 4, 5, 6

24 de comentarii:

  1. multumesc din suflet pt tot ce faci joju!! ceva despre andres nu sti?e casatorit...are prietena??;))

    RăspundețiȘtergere
  2. stimata bianca, nu le cunosc starea civila a celor 7 membri Raza, dar sunt sigur ca se vor bucura fiecare dintre ei sa primeasca afectiune din partea admiratoarelor :)
    o vreme vor veni aici sa citeasca, apoi probabil vor crea o cale sa-i contactati direct

    RăspundețiȘtergere
  3. oricum iti multumesc ff mult:*:*..pur si simplu il ador pe andres:X

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt minunate filmele si ai dreptate ca nu te saturi sa-i asculti.noi suntem invidioase pe tine joju ca tu ii vezi zilnic,dar iti multumim ca ii filmezi si pozezi pentru noi.Muchisimas gracias!ochialbastri0508

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur foarte mult sa vad ca raza au o multime de fani(e).acesti baieti merita din plin sa aiba succes.salutari de la brasov pt trupa raza

    RăspundețiȘtergere
  6. Gracias Carlos para escribir en el blog. Tu tiene un nombre muy hermoso! Le deseamos tu y Lobo regresando tan pronto como posible.Nosotros extranamos muchos de ustedes. Tiene un gran viaje a Italia! Te esperamos in Piata Romana. Tan bien esperamos hablar con tigo.
    Un gran beso par ustedes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hola buenas noches para el grupo RAZA, como estan ustedes? Los mando muchios besos y un abraso de mi parte para todos por que los extranio mucho. Me gusta mucho las fotos y el video con ustedes y por esto le doi grasias a Joju. Su musica es divina, dentro de su corasones y de su alma para nuestras corasones, por esto los queremos mucho. Ustedes meresen mucho mas por que asen felice a todo el mundo.(Roxi-Baia Mare)

    RăspundețiȘtergere
  8. joju imi pare rau dar filmuletul cu numarul 2 este parolat si nu pot sa-l descarc.Multe salutari celor din trupa si muchios besos in special pentru CEBOLLITA es muy lindo.Espero que nos vamos a ver de nuevo.

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru toti fanii Andres spune-le ca baiatul are deja o prietena. Ea este columbian. Cont de faptul ca sunt foarte indragostit. doare

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate anonim .si eu sunt indragostita ,dar de fabian si doare.

    RăspundețiȘtergere
  11. mi.ai prea taiat asa dintr.o data aripile...dupa cum spune si ochi albastri...doare:(dar u de unde sti ca are prietena?l.ai intrebat?

    RăspundețiȘtergere
  12. chiar daca au prietene ei accepta si alte prieteni,dar nu relatii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Hola joju, soy ANGELA, desde Colombia, la esposa de Andres y quería decirte que me parece espectacular este espacio que creaste para el grupo Raza. El grupo en general son muy buenos y es muy buena idea lo que estas haciendo. genial que el público pueda conocer más de ellos y queria pedirte un favor, como podras entender me hace mucha falta andres entonces podrias publicar mas fotos de el, quiero verlo más... soy su fan número 1.

    RăspundețiȘtergere
  14. ha! y quiero ver más videos como el del meneaito...

    Angela.

    RăspundețiȘtergere
  15. andres ii casatorit??ai foarte mare noroc angela...

    RăspundețiȘtergere
  16. buna ziua fani!!Va saluta grupul raza!!noi vrem sa va rugam sa nu mai folositi site ul pt a afla dak stm sau nu casatoriti ci sa ne informati dak va place muzik noastra dak va place showul nostru!!dak vreti sa aflati starea noastra civila sau altcv despre viata noastra personala veniti sa vb direct q noi!!va rugam mlt ms joju cautatine si noi va vom rasp la intrebari....
    buenos dias fans los saluda el grupo raza y el director del grupo.
    por favor les pedimos esta pagina es para hablar sobre nuestra musica sobre nuestra cultura o sobre nuestro show. o que les gusta o que no les gusta o que de vemos cambiar en nuestro show...
    o para que nos digan donde quieren que cantemos. o si conocen de un festival para que nos habicen..
    POR FAVOR DEJEN EL BOCHINCHE SI QUIEREN SABER HALGO SOBRE NUESTRAS VIDAS PERSONALES,VENGAN PERSONALMENTE, ESTA PAGINA MIRAN TAMBIEN EN SUDAMERICA Y EN OTROS PAISES.. SALUDES A NUESTRAS FAMILIAS EN COLOMBIA ,ECUADOR Y PERU Y MUCHAS GRACIAS.. MULTUMIM..

    RAZA ( ROMEO... MAMALIGA..)

    RăspundețiȘtergere
  17. GRUPUL RAZA??? Ha ha ha... Rad cu lacrimi... Se vede ca nu-i cunoasteti, doar ii ascultati. Stiti cumva cand compun ei aceste melodii, i-a vazut cineva ca stiu sa compuna??? Aproape toate melodiile sunt furate de la Fernando Jose Wayra! TREZITI-VA, OAMENI BUNI!!! Raza, mai bine va duceti la voi in tara, ca poate acolo n-a auzit nimeni de Fernando, dar aici... VA FACETI DE RAS!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim, nu fii rautacios!! Si-au gasit si oamenii un mijloc de a-si castiga existenta. Oricum, trebuie sa fii extrem de naiv ca sa crezi ca au compus ei 8 CD-uri de muzica. Cred ca nici Madonna sau altii nu sunt atat de prolifici in domeniu. Isteria provocata de aceasta pseudo-trupa se datoreaza exclusiv faptului ca reprezinta ceva total diferit de cultura europeana, ceva exotic, nou si asta da bine la publicul nostru. In orice caz, succes ca in Romania nu cred sa fi avut nicaieri altundeva, de aceea cred ca nici nu o sa plece prea curand de pe meleagurile noastre. Insa, ca divertisment stradal merita sa-i asculti si sa-i privesti!

    RăspundețiȘtergere
  19. Unde canta in we care urmeaza?

    RăspundețiȘtergere
  20. daca mai e cineva pe aici eu stiu multe despre ei...in special despre andres...si nu estista nici o sotie de a lui si chiar daca exista e departe si nu isi pierde timpul sa dea comentarii aici:))

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna tuturor.
    Dragele mele,pe voi va intereseaza muzica lor sau viata lor personala.
    Eu cred ca ar trebui sa apreciem muzica lor,chiar daca nu este compusa de ei.Faptul ca pun suflet in modul in care canta inseamna ceva.
    Ca sa va linistiti putintel,va pot spune sigur ca Andres este casatorit cu o romanca si are o fetita care implineste un anisor(este o dulceata).Carlos este si el casatorit si are doua fetite.Sotia lui se numeste Octavia si nu este romanca.De Fabian nu va spun inca nimic.Ei nu locuiesc in Romania singuri(ca trupa),ci au prieteni si rude venite din Ecuador.O sa revin daca voi vedea ca exista curioase in ceea ce-l priveste pe Fabian,care dupa parerea mea danseaza super.
    Sper ca trupa sa nu se supere ca am dat aceste amanunte.
    o zi placuta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  22. ce "prietene bune" au baietii astia!! spun tot...nu iarta nimic (ma rog....Fabian a fost putin iertat de "pacate" :))). Multe din amicele acestea sunt penibile (ochialbastri0508 - e maritata si cu copii) dar ce conteaza cand dragostea e mare - vezi mesaj mai sus postat de ochialbastri0508 - si mai mult decat atat, stie ca si el e casatorit.Dar ce conteaza?? La gramada...nu??

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".