marți, 21 octombrie 2008

Martes

  1. Piatza Romana: !! Ninguno !!
  2. Parcul Tineretului : !! Ninguno una vez más!!
  3. Bucur Obor:


11 comentarii:

  1. Ce trist, sper sa aflam si de ce, sa speram ca o data cu venirea Mr.Franklin Perez sa asistam din nou la niste spectacole adevarate asa cum ei ne0au obisnuit.
    criss

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...si eu i-am cautat in Romana si nu erau...apoi am mers in Obor si erau Carlos si Atik, care la un moment dat au anuntat ca fac o pauza pana vine un coleg care sa cante cu ei,dar nu am mai putut sta sa vad despre cine era vorba...

    RăspundețiȘtergere
  3. @emma Thanks for sticking with us :)

    S-a lasat frigul peste Bucuresti..brr

    Pe cei de departe ii prinde dorul de acasa

    .. si sa dai spectacol 7 zile din 7 te rupe

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. castigurile sper ca li se dubleaza
    asa au procedat si pe litoral in August, divizati in doua trupe

    se pare ca volubilul si inegalabilul Carlos are probleme de sanatate si cu greu mai canta :(

    RăspundețiȘtergere
  6. muy ermoso el video de carlos.muy bien.raza es la mehor.un beso grande para RAZA.dory

    RăspundețiȘtergere
  7. BUNA ZIUA FANILOR!
    1:NE AM IMPARTIT IN 2 TRUPE PTK NU MAI PUTEM SA CANTAM IN ROMANA DATORITA RECLAMATIILOR UNOR PERSOANE,ASA K EMMA TE ROG SA NU MAI VB IN NECUNOSTINTA DE CAUZA DESPRE NOI!!!
    2:Grupul raza uraste cel mai mlt pers ce barfesc si kre vb despre vietile noastre pers in lokul nostru!!si ma supar si treb sa sp lucrurile astea ptk st informatii si afirmatii kre mai treb sa mai ramana si nespuse pt binele trupei sau nespuse ptk nu st adevarate!!si dak tot vreti sa faceti parte din vietile noastre si sa ne vedeti p toti de ce nu mergeti voi sa scoateti o cerere dl primarie ca sa putem sa cantam iar toti?ptk noi facem tot posibilul!!!
    3:inainte de a scrie cv desp noi data viitoare intrebati ne p noi si nu mai inventati voi!!!


    MULTUMIM MULT

    RăspundețiȘtergere
  8. CEAU CARLOS TE SALUTA CRISS DIN PETROSANI
    M-AS BUCURA TARE MULT DACA NU AI MAI LUA IN SEAMA CHIAR TOT CE SE SCRIE PE ACEST BLOGG, INCEARCA SA RETI DOAR MESAJELE DE BINE SI DE ADMIRATIE, IN REST INCEARCA STIU CA E GREU SA LE IGNORI PE CELE CARE TE DERANJEAZA.
    STIU CA VA ESTE GREU , CHIAR SI PE MINE MA DOARE DE MULTE ORI COMENTARIILE OBRAZNICE LA ADRESA VOASTRA DAR STI SI TU ASA SUNT OAMENII.
    EU VA FELICIT DE O MIE DE ORI PANA LA CER SI INAPOI PT TOT CEEA CE FACETI SI MAI ALES PENTRU ALBUMELE VOASTRE CA PENTRU MINE SUNT RUPTE DIN RAI
    TE PUP AI GRIJA DE TINE SI O SA NE REVEDEM IN CURAND

    RăspundețiȘtergere
  9. Guys, poate ca inca n-ati auzit, dar exista un termen pe lumea asta ce poarta numele de "FREEDOM OF SPEECH" care spune ca oricine este liber sa aduca diverse comentarii, fie ele pozitive sau negative, constructive sau nu. Din ce observ eu pe acest blog sunt unele persoane - mai mult sau mai putin celebre - care au inteles gresit aceasta notiune si ataca intr-un mod vadit agresiv si fara nicio baza solida pe cei ce posteaza mesaje. Cred ca in momentul in care ai ajuns in postura de "vedeta" trebuie sa-ti asumi statutul si sa accepti laudele si criticile aduse, adevaruri sau lucruri mai putin adevarate. Coz that's SHOWBIZ! So WELCOME TO THIS WORLD!!!
    Un fan RAZA, acum putin suparat...
    :((

    RăspundețiȘtergere
  10. Carlos salut din nou faptul ca ai gasit putin timp sa vii si pe aici sa lasi cateva impresii.
    Asta dovedeste ca si tie iti pasa de noi.
    Poate uneori se fac speculatii dar asta numai pentruca nu avem un contact permanent cu voi.
    Te rog sa scuzi daca gasesti lucruri care nu te incanta. Nu cred ca cineva s-a gandit in vreun fel rau cand a scris ceva aici.
    Poate intr-o zi vom fi suficient de multi si de influenti cat sa reusim sa depunem si sa obtinem autorizatii de la Primarii pentru Raza.
    Suntem bucurosi sa avem opinia ta intotdeauna.

    MUTUMIM PENTRU PRESTATIA VOASTRA

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi cer scuze!Ador Raza si nu a fost intentia mea sa supar pe nimeni. Le doresc numai bine, din toate punctele de vedere.Nu am vrut sa spun ca s-au separat pentru a face mai multi bani.Stiam ca au niste probleme cu cei care locuiesc in Piata Romana si cu cei de la primarie.Imi pare rau ca s-a inteles gresit ceea ce am vrut sa spun.

    Succes in continuare, Raza! Si din nou, imi cer scuze!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".