luni, 13 octombrie 2008

E luni, e Piata Romana :)

7 comentarii:

  1. sunt super tari.Joju de ce faci acel concurs ?ai spus la un momentdat ca nu exista pe internet versuri de la nici o melodie a trupei .Acum faci acest concurs .Sti ceva ce noi nu stim ?si iti dai seama ca toate fanele ne dorim un dvd cu trupa RAZA .nu crezi ca e mai bine sa-l postezi pe blogg si noi sa-l descarcam?daca vrei iti trimit eu cateva melodii de pe cd-rile lor pe care le am.Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. pai sunt cateva piese pentru care mi-as dori sa stiu cuvintele sa le fredonez. si poate le voi si invata :) si desi juan mi-a spus ca nu gasesc versurile, uite ca am insistat (vazand ca se scrie in spaniola pe aici) si uite ca "au aparut" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate .dar ce ai primit pe mail dane si noua.mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos joju frumos.ca de obicei 10x.poze super.besos para carlos e lobo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un GRAN BESO para TE. Meriti toate aprecierile noastre pentru tot ce faci. MUCHAS GRACIAS, JOJU!!! :))
    PS: Te-am "identificat" aseara in Romana. As fi vrut sa vorbesc cu tine, dar m-am gandit ca te distrag de la spectacol. Maybe next time...

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt tari fanele astea .ai vazut ca stiu mult mai multe decat credem noi .tu vi cu informatii ,dar ele nu vor sa spuna nimic.tin totul pentru ele

    RăspundețiȘtergere
  7. ochialbastri0508, nice blog you got there :))
    si eu m-am gandit ca tineau informatii dar poate au considerat ca asa cum ele le aveau din google, asa le are "todo mondo"
    ma bucur ca avem admiratoare Raza harnice si muncitoare si doritoare de cunoastere, intr-un cuvant : Ma felicit pentru asta! brrrr Le felicite PE ELE pentru cunoastere! ;)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".