duminică, 19 octombrie 2008

Domingo

1. Herastrau

  • Era soare cu dinti pe la 17.30
  • Se adunasera ca la vreo 50 de persoane
  • La microfon John a facut cunoscut faptul ca sunt foarte obositi si nu pot ramane ca de obicei asa ca au inceput sa stranga pe la 17.45
  • Totodata au anuntat ca este foarte probabil dar nu 100% ca din Piata Romana sa se mute in curand in Parcul Tineretului :(


2. Bucur Obor

23 de comentarii:

  1. Iti multumesc joju pentru fotografi , sunt criss , sper ca in viitorul cat mai apropiat sa ne mai trimiti informati despre grupul Raza , ai tot respectul din partea mea
    Sper ca si pe plan local sa reusesc sa mediatezez cat se poate de mult acest grup si acest gen de muzica merita
    Noapte buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze cred ca mi-a scapat un cuvant am vrut sa spun ceva de genul ca si eu pe plan locac sper sa reusesc sa mediatizez pe cat este posibil acest gen de muzica si binenteles grupul Raza

    RăspundețiȘtergere
  3. Raza nu cred ca ar putea concerta in interior, sau undeva pe o scena
    Ei in natura isi arata valoarea.
    Si eu m-am gandit ca ar putea sa primeasca intr-o zi un contract la un club un restaurant select dar n-ar merge..nu se preteaza muzica lor la un local.
    Carlos a fost in Italia si pentru ca au fost invitati la o Conferinta despre muzici de relaxare, asa mi-a spus el
    Si oare nu s-ar lenevi daca ar avea intr-o zi contracte peste contracte cu diverse Companii sau Firme? :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Joju , sunt cryss
    Am senzatia ca incerci sa bati un apropo la ceea ce am scris in zilele trecute si anume ca o sa ajung la bucuresti pt a discuta cu grupul despre un eventual contract
    Stai linistitit sau linistita ca ca am fost deja de cateva ori in bucuresti pt acest subiect si a ramas ca in mare sunt de acord .
    Muzica lor poate fi ascultata oriunde si oricand , important este ca oamenii sa primeasca mesajul muzicii si atunci cu siguranta artistii vor fi fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa intelegi ceea ce eu am vrut sa scriu, si eu sunt sa zicem un artist , iar noi artistii stim exact ce este mai bine pentru noi , de multe ori nu gasim explicatii pt simturile noaste , pt ideiile noastre , suntem oarecum mai diferiti fata de oamenii normali, de multe ori ni se spune ca suntem cu capul in nori , ass si este , dar dincolo de toate ramane arta , ramane dragostea de tot ce este mai frumos pe aceasta lume arta fie ea din domeniul muzicii , a picutiii a literatruii sau a artei vestimentare

    RăspundețiȘtergere
  6. Si am sa iti mai scriu doar cateva cuvinete , am scris tot in zilele trecute despre Mr. Franklin Perez , nu stiu daca ai reusit sa citesti, dar o sa ma repet este un mare artist,un artist complex ,asa ar trebui ca sa il si percepem , de aceea ti-am scris pe acest blogg pt ca am crezut ca intradevar incerci sa promovezi arta pura , el este unul dintre putini artisti care a reusit sa transmita mesajul muzicii prin voce, dans , gesturi,atunci cand canta este extrem de serios , de fiecare data cu aceeasi daruire.
    Asta este imaginea pe care mi-a lasat-o si ma repet ca artist, in rest ce face el in viata de zi cu zi nu ma intereseaza, chiar deloc.
    Ei bine acest artist ma inspirat pe mine in proiecutl pt anul viitor nu pot sa iti spun mai multe acum, are o legatrua f mare cu ei, cu muzica lor .
    Am observat ca sunt f multe fane care vb orice dar nu de muzica lor ,
    Am scris destul sper sa ma intelegi
    Poate ca nu o sa iti mai scriu , pt ca am senzatia ca nu are rost, dar sa nu uiti arata este arta oriunde s-ar desfasura ea fie pe strada , fie in restaurant fie pe o secena f mare de spectacol, mass media ar trebui sa fie cea care sa-i mediatizeze , si ma refer in primul rand la tv nationale si particulare, asa cum au fost invitate atatea alte formati de gen ar trebui sa fie si ei mediatizati merita
    In loc sa ne criticam si sa ne dam cu parerea ar trebui sa luptam un pic mai multpentru ei sunt f valorosi.
    Te pup, cu respect din parte lui criss

    RăspundețiȘtergere
  7. Am scris f repede , sunt unele greseli de scriere , sper totusi sa intelegi mesajul, mult noroc si bafta

    RăspundețiȘtergere
  8. Din motive meteo actul artistic este periclitat, am incercat sa mi-ii imaginez evoluand in spatii inchise.:-)
    Succes la proiectul propus!Si noi ii apreciem in toata complexitatea artistica

    RăspundețiȘtergere
  9. AI DREPTATE CRISS.asa e sant multe fane care nu se prea gandesc la ei ca artisti ci ca barbati.eu am incercat o data cu un com sa le spun ca nu este bine si mi-au luat-o in nume de rau.oricum treaba lor.pt mine mizica lor este cea mai importanta si frumoasa.bravo lor pt ceea ce fac.sant extraordinari.dory

    RăspundețiȘtergere
  10. In primul rand, voi scrie acest mesaj in romana, pentru a nu fi citit in "Sudamerica" si a nu crea, Doamne fereste!, probleme casnice membrilor trupei Raza.
    Nu am crezut ca mesajul meu, care era de fapt o GLUMA, va crea atat de mari polemici pe blog, si, drept sa spun, nu inteleg de ce s-a intamplat acest lucru. Este un mesaj in care mi-am exprimat admiratia pentru felul in care danseaza un membru al trupei si nimic altceva. Nu l-am cerut in casatorie/prietenie, nu m-am interesat de starea civila a nimanui pentru ca chiar nu ma intereseaza. Nu stiu de unde s-a inteles ca m-ar interesa date personale despre membrii trupei Raza?! Pur si simplu a fost un mesaj de simpatie.
    In al doilea rand, am vazut alte mesaje in care unele fane isi exprimau sentimente la genul: "bianca: ceva despre andres nu sti?e casatorit...are prietena??;)); ochialbastri: Ai dreptate anonim .si eu sunt indragostita ,dar de fabian si doare", postari care nu au mai generat astfel de reactii. Oare pentru ca erau scrise in romana, si nu intr-o limba "de circulatie"?
    Pt dl. Carlos-Romeo:
    Imi cer scuze ca am scris in spaniola si a citit toata America de Sud, pero "chill out!!!", nu vad ce anume ar fi deranjat pe cititorii din acea parte a lumii. In nici un caz, nu-mi doresc asta! Iar personal n-am intrebat si nu voi intreba pe nimeni, pentru ca nu ma intereseaza LUCRURI PERSONALE!
    Ceea ce vreau sa subliniez este ca a fost pur si simplu un mesaj de admiratie, asa cum primesc toti Marii artisti ai lumii (pretul succesului, nu?), nu a fost ceva PERSONAL!
    Iar in final, daca dl. Carlos-Romeo, ar fi citit cu atentie, ar fi vazut ca am scris: "Un gran beso PARA TODOS los miembros de grupo Raza!
    Anyway, imi cer scuze inca o data daca am deranjat cu ceva, atat pe membrii grupului, cat si pe fane, familii din Ecuador, Columbia, Chile si alte tari Sud Americane, si, sper ca pe viitor sa nu se mai creeze astfel de confuzii.
    P.S. Voi avea grija ca pe viitor toate mesajele mele sa fie numai in LIMBA ROMANA, pentru a nu mai oripila lumea Sud Americana.
    O fana ADEVARATA a grupului Raza!!!!
    p.s. cred ca am batut recordul avand cel mai lung mesaj pe acest blog. Sper sa nu se supere Joju!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. buna fanilor raza..
    am vazut ca unii dintre voi vor sa vina in bu, criss la tn ma refer:-)
    ce ar fii sa ne int mai multi dintre noi cei care le pretuim muzica in 1 rand
    bine stiu ca unii dintre voi nu puteti, dar...
    si asa putem discuta "solo live" :-)

    va pup p voi, ei ce pretuiti o muzik buna, niste atisti foridabili
    bineinteles ca pup si artistii ;-)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mesaj pentru Alexa
    Ma bucur f mult ca ai scris , si eu as dori sa ma intalnesc cu cati mai multi fani , mi-ar face o deosebita placere sa schimb impresii atunci cand vb despre acesta muzica sunt pt cateva minute cu adevarat fericita
    O sa tinem legatura.
    Daca esti din Bucuresti ar fi super , o sa incercam sa le facem o surpriza
    Ma gandesc si o sa va comunic in ce va consta. Carlos citeste cel putin asa cred cam tot ce scrie pe aici si nu as vrea sa le dezvalui surpriza
    Incearca sa ma contactezi pe mail, cryss_pety@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. joju pot sa stiu de ce mi-ai sters comentariul?am gresit cu ceva ?te rog spune-mi unde am gresit ca pe viitor daca mai intru pe acest blogg sa stiu sa nu mai gresesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. pt cryss:
    da sigur vb fara "spioni" :-)
    tiam trim un mail

    pup p toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  17. pt anonim:
    dak joju tia sters commentu inseamna k ai scris prostii :-)
    asa k dak vrei sau nu s intrii tine doar d tn, asa ca nu mai conditiona prezenta ta p acest blog de prezenta commenturilor tale
    clar? :-)

    iar va pup, da pt ultima data ;-(

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru Alexa
    Vezi ca nu am primit nici un mail poti sa intri pe messenger. ok
    te pup criss

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce pacat ca se ajunge si la chesti de genu.
    Baieti astia sunt cu adevarat valorosi si ar trebui sa fim mandri si bucurosi ca ii avem la noi in tara si ca avem ocazia sa ii vedem macar odata pe an daca nu mai des.Si in legatura cu discutia parerea mea ca este ceva firesc sa simti cu un gram de simpatie mai mult pt unul din membri trupei si asta nu cred ca ar putea cauze cine stie ce,bine si simpatia asta fiind in limita bunului simt.
    Eu unu le apreciez din tot sufletul talentul,si normal ca si eu de asemenea am o persoana pe care o simpatizez dar nimic mai mult. Nici eu nu prea ii vad cantand in spati inchise,ma referem ca pe strada rezonanta muzici se aude altfel si isi pot desfasura dansurile linistiti,cat intr-un spatiu inchis nu stiu...poate ar putea fi ok.
    Si sa nu uitam ca si acesti baieti/artisti sun oameni exact ca noi toti doar ca ei au avut norocul de a fi inzestrati cu un lucru deosebit de la Dumnezeu si nu stiu daca este prea ok sa ne bagam in viata lor personala,eu zic mai bine sa ne bucuram auzul cu muzica lor si sa incercam sa ii respectam cat mai mult.
    Tot respectu pt.Raza
    [Eve]

    RăspundețiȘtergere
  20. Mesaj pentru Eve
    din partea lui criss
    Eve nu stiu esti fata baiat prea putin conteaza
    Nu stiu daca tu si joju stiti dar trupa a cantat si in discoteca salsa trei din bucuresti
    Ganditi-va ca ei au nevoie si de bani pt a supravietui , au de platit hoteluri au familii etc
    SI sa nu uitati ca acest gen de muzca se poate asculta oriunde important este sa existe urechi sa asculte si suflet mare sa o primeasca asa cum se cuvine.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si as dori sa mai trimit un singur mesaj pentru ziua de azi
    Pentru toti fani si fanele
    Incercati sa trimite-ti mesaje mai mult legat strict de muzica lor, parerile voastre personale ,impresiile , ce melodi va plac ,despre albumele lor etc.
    In rest daca va place de unul dintre membrii trupei incercati sa luati legatura cu ei, ii gasiti zilnic pe strazile Bucurestiului cantand, sunt f deschisi si sigur vor sta de vb cu voi.
    Noapte buna si aveti grija de voi
    Poate maine o sa intalnesc si un fan, mi-ar face o mare placere sa aud si pareriile baietilor
    Mesaj din partea lui criss

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt fata criss,si nu am zis ca nu iti respect ideea si ca nu ar fi buna,si asa e ca acum nu stiu cat castiga pe zi dar sunt sigura ca nu prea mult dar ma refeream numai ca nu stiu cum ar suna si asta pt ca nu am avut ocazia sa ii aud intr-un spatiu inchis

    RăspundețiȘtergere
  23. haideti sa nu vb de castiguri :D
    @criss n-am stiut ca au cantat in salsa! ma bucur ca ne aduci informatii vechi dar noi si ma bucur ca stii de mai demult

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".