joi, 4 septembrie 2008

Un om dormea intr-un panou publicitar

Este un om fara locuinta sau este o campanie publicitara indrazneata? Amici imi spun sa de vreo 3 zile dimineata la 8 tipu' este acolo. Daca intr-adevar este o campanie publicitara, atunci artistul respectiv se achita de datorie cu varf si indesat, pentru ca trebuie sa va spun ca el chiar doarme..

Sau este un fan Raza venit din Austria pentru concertul care va avea loc foarte curand ? !! :)



Later edit: aici gasiti filmul, tipu' a coborat intr-un tarziu
L-au mai zarit: budescu, rorazvan, dvictor

Partea a 2-a
Azi 04.09.2008 cetateanul somnoros era la locul lui :) de data asta cu ochelari de soare B).
Am intrebat bodyguard-ul de pe trotuar:Eu: Este o campanie publicitara?
El zambind retinut: ...Cam asa ceva.
Apoi fiul unei colege mi-a relatat faptul ca si el a fost contactat sa participe dar i s-a parut f mic pretul: 40E/4zile a cate 3 ore ceea ce inseamna cam 10ron/h. Cica mai e unu' care sta pe fotoliu pe la Unirii sau Universitate. Da' pe ala nu l-au observat trecatorii!
Azi "manechinu' maimutzoi" in haine de firma, a coborat dupa ce si-a imbracat sacoul si a sarit cu rucsacul si a taiat-o pe zebra ca un trecator obisnuit. Se pare ca maine e ultima lui zi in care sa "domine dormind buricul targului" :D))
A lasat in urma salteaua de neopren...
unomdormeaintr-unpanoupublicitar2

Partea a 3-a, 05.09.2008 ziua a 5-a "porsupuesto" :))
Mascariciul era altul. Avea pantaloni jenanti si ochelari de somn. La ochiul stang ridicase un pic textila si spiona pe cei care-l priveau intrigati. Unii trecatori instigau la violenta, insa un badyguard privea vigilent de pe trotuarul din spate. This is becoming soo boring...

3 comentarii:

  1. avea inca si rucsac:)) prea bine era imbracat. eu zic ca e reclama la ceva gen "nu mai dormiti in canale"?

    kill_me_fast23[coada de maimuta]yahoo[punct]com

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare ca l-ai surprins coborind, asta ma tot intrebam, pe la ce ora se da jos, pentru ca il vad dimineata cand merg la serviciu, dar pe la pranz deja nu mai e.

    cum ziceam si pe blog, e clar ca omul nu a ajuns acolo degeaba. panoul are un suport pe care doarme tipul, se vede ca e montat acolo, in mod normal n-ar avea ce cauta.

    mai ciudat este ca nu vad vreo indicatie a "campaniei": comerciala, pentru un produs/serviciu sau ceva social? poate dupa tot acest buzz pe net ne vom lamuri la sfarsitul saptamanii.

    RăspundețiȘtergere
  3. a mai stat si saptamana asta, si pe ploaie... chiar ma-ntrebam, ce o sa se-nta,mple ka sforaia din zi in zi mai tare.saracu... azi a aparut iar la panou da era si imaginea unui produs antisforait , asonor. si n-a mai sforait

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".