miercuri, 11 iunie 2008

Ikea Romania






Citisem un articol undeva cum ca toti "corporatistii" de vis-a-vis iau pranzul la Ikea cu preturi simbolice. Intradevar: au 3 feluri de mancare:
1. piept de pui cu cartofi prajiti ...7 RON
2. chiftelute (nuggets) cu cartofi natur ...6-8 RON pret in functie de nr de chiftelute
3 somon tot cu cartofi natur cred .........11 RON
Mai poti lua prajituri (ecler ness 2RON, prajitura cu capsuni 4,5 RON), salata si bauturi.
Pieptul de pui inseamna 2 buc/portie si te saturi.
La parter spre iesire au acea inghetata magica fara apa in ea la 1 RON, la care a fost si Andreea Esca fotografiata cu "puradeii".

Mi-am zis ca uite au venit suedejii sa dovedeasca romanilor ca putem manca bine la preturi misto chiar la noi acasa. Dar poate isi permit sa mearga pe profit zero cu restaurantul avand vanzare suficienta cu magazinul?!

PS: Inca mai cred ca planseul pe structura metalica peste parter este subdimensionat (se simte balansul cand mergi sau stationezi la etaj- poate au luat in calcul o sarcina utila ca pentru cladiri de birouri si nu pentru depozit care este dubla ca valoare) si are sanse peste 50% sa cada la un seism.

2 comentarii:

  1. chestia cu balansul e infioratoare... prima data cand am fost aveam senzatia ca ori sunt cutremure la 5 minute, ori am innebunit eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti destula variatate. In Copenhaga la Ikea poti sa-ti cumperi un hot-dog, o inghetata, sau un suc si cam atat. E adevarat ca si aici preturile sunt simbolice, iar paharul bauturii racoritoare poate fi re-umplut de cate ori vrei fara sa platesti in plus.

    P.S. Inghetata aia fara apa se numeste soft-ice ;)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog, pe cât posibil, să scrieţi în limba română, fără prescurtări de genul "k", "tz", "sh".