sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Vor avea un bebelus ! :))

Reclama la Giusto ma amuza de fiecare data. Domnisoara imi aminteste mereu de o persoana care desi foarte tanara s-a amorezet crunt de un cantaret care i-a dedicat candva un cantec. Cat de sfios recunoaste ca va deveni mamica si ce surpriza de proportii se citeste pe chipurile parintilor ei!, super!




Supliment: Fatada Magazinului Unirea

joi, 29 ianuarie 2009

Jueves

Cei 3 membri sunt la Unirii. Se instalau dar n-am avut timp sa raman. Prognozazice 1 sapt de ploi in Bucuresti asa ca probabilitatea ca si cei de aici sa plece la Iasi/Suceava este foarte mare.

Later edit: Poze show


Ultrascurte

  • The LOBO man in "The Pussycat Dolls - I Hate This Part (vjdezlenguado remix)" video ! Looks Native-like to me!



  • Apoi Duminică, 1 februarie, de la ora 21:30, film comedie-romantic foarte reusit cu Scarlet Johannson.
  • Mergand pe Magheru veti avea surpriza sa descoperiti pe partea cu Hotel Lido, niste Cellini, Swarovsky, Steilman, Night Club si Banca "Y" de pe colt "alungate" de criza economica
  • Sa punem mana sa mai mergem si la cate un spectacol din "High Society" Si pentru ca eu nu prea am timp o sa va rog sa mergeti voi si sa ne povestiti si noua cum fu :D

miercuri, 28 ianuarie 2009

Raza indieni la Vatra Dornei

Multumita lui "misterdorutzu" avem date proaspete:


Later edit: Am primit prin mail de la misterdorutzu"Raza a fost la Vatra Dornei, la serbarile zapezii intre 23-25 ianuarie ."

Miercoles


Am stat in ploaie am stat in mijlocul strazii, am vrut sa-i sun si sa-i zoresc.. apoi am vrut sa-i sun si sa le dau toti banii mei numai ca sa vina sa cante. De ce nu canta pentru noi si pentru cei care sunt departe? De ce? De ce. JUST KIDDINGhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif !!! They are hummans like us you know.

marți, 27 ianuarie 2009

Colombia

Santiago de Cali, Colombia, Panoramica. Ermita, Torre de Cali y Puente Ortiz sobre el Rio Cali.
Cali's North Downtown from Cerro de las Tres Cruces Santiago de Cali - ColombiaVista de Cali desde Cristo Rey. Se ven el cerro de las Tres Cruces, el centro de la ciudad y al fondo el Valle del Cauca.
Estatua de Sebastian De Belalcazar, el fundador de Cali.
Calles de Cali Colombia
Vista Panorámica de la Ciudad de Santiago de Cali - Valle del Cauca - Colombia Autor: Jyon-DMCristo Rey above Cali

duminică, 25 ianuarie 2009

Madrid






In Madrid exista o expresie "Vivir a tope” a-ti trai viata la maxim, care se vede in bucuria cu care madrilenii trec din fiesta in fiesta.Orasul isi poarta cu mandrie dubla mostenire, maura si crestina, cu vestigiile din Cartierul Arab si stilul mudejar al celei mai vechi biserici, San Nicolar de las Servitas dar si cu celebrele muzee Prado, Reina Sofia si Thyssen.


-=-

sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Weekend retro: Andreescu

AURELIAN Andreescu. Zeul muzicii româneşti.
Aurelian Andreescu - 'Muzica'
Asculta mai multe audio Muzica »
Aurelian Andreescu - Linga Fereastra Ei
Asculta mai multe audio Muzica »
Aurelian Andreescu - Amintirea Mea
Asculta mai multe audio Muzica »
Aurelian Andreescu - Cind vei veni iar linga mine
Asculta mai multe audio Muzica »

joi, 22 ianuarie 2009

Quickies


  • Cineva adica nu cine trebuie, a ajuns in America de Sud si am inteles de ce testoasele sunt venerate in acele zone.
  • Cat de greu poa' sa fie sa agatzi ca african (afro-american?!) doua pitzi in Parcul Unirii? Ieri asteptand trubadurii, observ doi nene de culoare care mergeau si se opreau la o banca sa le intrebe pe fete cum sa ajunga ei la o strada. Iar fata ii spunea gales: "She likes your eyes" referindu-se la simtamintele celei de langa ea. Deci cine pe cine agata acolo ? :D
  • S-ar putea sa inchid putin pentru reparatii, poate ati observat , daca nu va spun eu ca bara din dreapta "a fugit" dedesubt si n-am gasit care-i baiul.

CARLOS

CARLOS
Este Carlos bolnav?
Carlos está enfermo?
Carlos está doente?
Карлос болен?
カルロス病気は何ですか?
Carlos is ziek?

卡洛斯生病?
Carlos est malade?
Carlos είναι άρρωστο;
Carlos è malato?
कार्लोस बीमार है?

Later edit: Ooops, am omis sa scriu: poza de mai sus este facuta de joju pe data de 11 oct 2008.

Jueves


Am mers mai devreme fiind soare. Dar ei urmau sa vina dupa ce s-a ascuns soarele. Au ceva probleme cu echipamentele. Intr-adevar grupul celalalt este la Iasi la Serbarea ghetii. Daca le-o fi bine acolo or sa mai ramana, daca nu revin la noi :D Au acceptat o poza pentru voi si le multumesc. Cel din dreapta este Marcelino.

Later edit: Sambata 24ian este foarte probabil sa plece la Iasi si cei care mai sunt azi la Unirii !!

Laura Tatulescu este solistă la Opera din Viena





Laura Tatulescu - profil facebook

Intrebare intrebatoare: poate cineva numi 4 motive pentru care presa din Romania ar avea de ce s-o promoveze pe aceasta româncuţă graţioasă în locul Magdei Ciumac ?
descarca aici

miercuri, 21 ianuarie 2009

No one here

  • Asaaaaa... Pai daca tot mi-a dat vedeta din Valea Jiului cu firma-n cap pe mail si mi-a gonit toti vizitatorii, ia sa profit eu de linistea asta si de faptul ca nu mai vine nimeni pe aici sa isi bage nasu', si sa public poza cu noi 3:
Sarmale+Gogoasa zis Joju+Ciorba'de'burta

  • Pai nici Alexa nu-i prin Bucuresti ca e plecata la neamurile ei. Cum nu stiati?! Da! Va spun eu: Alexa e australianca din Austria, (normal!) si e plecata tocmai in capitala lor de la ... cum ii zice dom'le, asa : la Bruxelles . Sau era la Berna ?.. Anyway, sper sa ma anuntati si pe mine cand se intoarce ca sa sterg prostiile de pe aici ca sa nu ma bate.
  • Precis "ochialbastri" o sa zica daca afla peste o luna ca nu crede ca-s eu in poza si jumatate din materialele de pe blog sunt scrise de altcineva iar eu scriu comentarii sub cel putin 10 id-uri false. Normal!
  • Aici se semneaza o petitie "Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008". A! stiati deja?! Cool.
  • Pentru maine s-au anuntat +15*C... Hot!
  • Acum daca tot nu mai sunt cititori, ce sa fac ce sa mai scriu ca nu mai am nimic. Iar cei/cele care gasesc materiale pe youtube nu-mi dau si mie...
  • CARLOS ! FABIAN ! CARLOS !! FABIAN !! CARLOS !!! FABIAN !!! Oare nu mai intra si ei pe aici pe pagina???! Nici ei? Aha.
  • Bye-bye.

marți, 20 ianuarie 2009

Starea blogului

Dupa Investitura lui Barak Obama, aveti acum si situatia pe blogul lui Joju.
  • si o prezentare muy interesante. Coloana sonora este ironica insa m-am bucurat sa regasesc membri Raza intr-un material upload-at cu mai mult de 1 an in urma.

duminică, 18 ianuarie 2009

INGHETZU' has come


Comentariile sunt inghetate o vreme.

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Sabado